Dakota Johnson om «Fifty Shades of Grey»:

Innrømmer: - Ville sagt nei

Dakota Johnson tror ingen ville takket ja til en rolle i «Fifty Shades of Grey» om de visste hvordan det ble.

ÅPENHJERTIG: Dakota Johnson snakker ut ut om filminnspillinga til den beryktede nakenfilmen. Foto: Shutterstock / James Gourley / REX / NTB
ÅPENHJERTIG: Dakota Johnson snakker ut ut om filminnspillinga til den beryktede nakenfilmen. Foto: Shutterstock / James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Dakota Johnson (32) slo for alvor gjennom i filmen «Fifty Shades of Grey», hvor hun spilte den forsiktige og sjenerte jenta Anastasia Steele.

Det ble til slutt tre filmer basert på Fifty Shades-trilogien, som ofte blir omtalt som husmorporno eller nakenfilmer.

Nå avslører Johnson at filminnspillingen ikke ble slik hun hadde sett for seg.

I et nylig intervju med Vanity Fair forteller 32-åringen at hun ikke før nå har hatt mulighet til å snakke om problemene ved innspillinga av trilogiens første film.

BLE INSPIRERT: Kristin Gjelsvik kjent fra «Bloggerne» på TV 2 lot seg ikke imponere over «Fifty Shades of Grey», men sier hun likevel ble inspirert av sexscenene etter premieren i 2015. Vis mer

- Jeg er en seksuell person og når jeg er interessert i noe, vil jeg vite så mye som mulig om det. Det var derfor jeg gjorde de store nakenfilmene, sier hun.

Skuespilleren legger imidlertid til at hun sa ja til å gjøre en helt annen versjon av filmen enn hva de endte opp med å lage.

Kastet manuset

Alt skal ha endret seg da skuespiller Charlie Hunnam (42) angivelig ikke ønsket å spille rollen som Christian Grey likevel.

Forfatteren bak bokserien, Erika Mitchell (59), kjent som E.L. James, skal ifølge skuespilleren ha krevd at ting skulle gjøres på sin måte - selv når alle andre var uenige.

SISTE KAPITTEL: Tredje film basert på “Fifty Shades of Grey”-bøkene tilbyr mer filmerotikk for den store fanskaren. Vis mer

Da «Sons of Anarchy»-skuespilleren ble erstattet av Jamie Dornan (42) skal alt ha endret seg, og Mitchell valgte å kaste det originale manuset.

- Jeg var ung. Jeg var bare 23 år, så det var skummelt, sier hun om kontrakten hun signerte.

Selv om hun til slutt ble stolt av resultatet var det mange uenigheter.

Johnson beskriver innspillingen som en konstant kamp. Likevel forteller skuespilleren at hun ikke anger på at hun var med i filmene.

Hun tror derimot at ingen hadde takket ja dersom de visste hvordan det kom til å bli.

- Det ville vært sånn: «Åh, dette er psykotisk», sier hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer