Jakob Oftebro i «Hamilton»-ulykken:

Innspillingen utsettes etter Jakob Oftebros ulykke

Selv takker skuespilleren for støtten.

- UVURDERLIG: Skuespiller Jakob Oftebro takker for støtten etter «Hamilton»-ulykken, der han skal ha fått alvorlig forbrenning i ansiktet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- UVURDERLIG: Skuespiller Jakob Oftebro takker for støtten etter «Hamilton»-ulykken, der han skal ha fått alvorlig forbrenning i ansiktet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at skuespiller Jakob Oftebro (32) hadde pådratt seg alvorlige brannskader i forbindelse med opptak av tv-serien «Hamilton».

Det var VG som først omtalte saken, og ifølge avisa skal ulykken ha skjedd lørdag 19. mai.

Ifølge avisa utsettes nå innspillingene av serien inntil videre.

- Vårt primære fokus er at Jakob skal bli helt frist å snart som mulig. Vi har tatt en pause og jobber akkurat nå med å finne en ny plan for hvordan vi skal gjenoppta innspillingen, sier produsent Patrik Nebout til avisa.

Oftebro har siden ulykken vært ordknapp om hendelsen, men nå kommer Oftebro selv med en oppdatering etter ulykken.

«Tusen tusen tusen takk for all støtte og kjærlighet jeg har fått fra familie, leger, fans, kollegaer, og venner. Det er uvurderlig. Jeg leges bra og forhåpentligvis blir jeg helt god igjen. Jeg har tross alt vært heldig, det kunne gått mye verre. Håper bransjen og alle kan lære av dette. Vi er sårbare og må ta vare på hverandre. Alle sammen. Kos dere i sola og pas på hinannen (for meg) Jakob».

Det var under innspilling av en scene med opptøyer mellom politi og demonstranter at Oftebro skal ha fått såkalt molotovcocktail, ei flaske med brennbart stoff, over seg. Han ble fraktet til sykehus med brannskader, men er seinere utskrevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer