Bianca Devins:

Instagram-profil (17) brutalt drept

Den påståtte gjerningspersonen publiserte bilder av liket på sosiale medier.

DREPT: Søndag ble den amerikanske 17-åringen Bianca Devins funnet brutalt drept i sin hjemby. Så begynte bilder av liket å sirkulere på sosiale medier. Foto: Instagram
DREPT: Søndag ble den amerikanske 17-åringen Bianca Devins funnet brutalt drept i sin hjemby. Så begynte bilder av liket å sirkulere på sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga ble 17 år gamle Bianca Devins, som har et betydelig antall følgere på sosiale medier, funnet brutalt drept i sin hjemby Utica i New York.

Devins hadde ifølge New York Times forlatt familiehjemmet lørdag for å dra på en konsert sammen med en mannlig bekjent. Søndag morgen ble hun funnet død ved siden av en parkert SUV i Utica.

Saken har vakt særlig oppsikt i USA da det kort tid etter drapet ble publisert bilder av liket på sosiale medier. Bildenes autentisitet bekreftes av politiets talsperson i Utica, Michael Curley, overfor Washington Post.

Politiet har pågrepet og siktet en 21 år gammel mann i forbindelse med drapet.

Brutalt angrep

Ifølge Independent, som siterer politiet, møtte Devins mannen via en internettjeneste for om lag to måneder siden. Politiet har videre informert at Devins og 21-åringen dro på en konsert sammen lørdag kveld, men at det skal ha oppstått en krangel i etterkant - som endte i et brutalt knivdrap.

New York Times melder at mannen skal ha lastet opp bilder av liket på diverse plattformer. Til innlegget skal han ha skrevet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer