Martina «Tupi» Saravia:

Instagram-stjerna tatt på fersken

- Jeg har aldri løyet om det.

JUKSET MED BILDENE: Etter at flere fans tok Martina Saravia på fersken i å redigere bildene sine, har hun nå innrømmet at hun fikser på bildene. Foto: Instagram / Tupisaravia
JUKSET MED BILDENE: Etter at flere fans tok Martina Saravia på fersken i å redigere bildene sine, har hun nå innrømmet at hun fikser på bildene. Foto: Instagram / Tupisaravia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man tar seg en tur innom Instagram-profilen «Tupisaravia», ser det tilsynelatende ut til at den argentinske influenseren Martina «Tupi» Saravia (25) lever et liv de fleste bare kan drømme om.

Hun deler flittig bilder av eksotiske reisemål med sine nesten 300 000 følgere, men ifølge Buzzfeed er ikke virkeligheten helt sånn som den framstår på 25-åringens profil.

På Twitter gikk nemlig bildene hennes viralt etter at en bruker beit seg merke i en svært vesentlig detalj i Saravia sine bilder. På flere av Instagram-innleggene ser man de samme skyene på forskjellige destinasjoner, og dette har ikke gått ubemerket hen hos følgerne hennes.

- Denne reiseinfluenseren har skremmende nok de samme skyene på alle bildene sine, skriver en på Twitter.

- Hun kan påvirke forbrukere og værmønsteret, skriver en annen.

- En influenser er tatt på fersken for å redigere inn de samme skyene i bildene sine. ALT på Instagram er fake, lyder en tredje kommentar.

Og følgerne har rett. På flere bilder ser man nemlig akkurat de samme skyene, og overfor Buzzfeed innrømmer Saravia nå å ha tuklet med bildene sine. 25-åringen skjønner imidlertid ikke kritikken som hagler mot henne, og hevder hun alltid har vært åpen om at hun redigerer bildene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer