Prinsesse Märtha Louise:

Instagram tror ikke på Märtha

- Vi jobber med saken.

STENGT: Prinsesse Mårtha Louise har siden i sommer operert med to kontoer på Instagram. Nå er den ene sporløst forsvunnet. Foto: Andreas Fadum
STENGT: Prinsesse Mårtha Louise har siden i sommer operert med to kontoer på Instagram. Nå er den ene sporløst forsvunnet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har det vært enklere å følge hverdagen til medlemmene av verdens kongehus. Kronprinsesse Mette-Marit (46) og prinsesse Märtha Louise (47) har i flere år vært aktive på Instagram, der de deler bilder fra både hverdag og jobb.

Sistnevnte prinsesse kan sies å ha den mest personlige kontoen, der hun deler private bilder fra stallen og fra kjærlighetsturer. På Instagram driver hun to kontoer samtidig - en begrenset til sitt offentlige virke som prinsesse, og en til alt det andre.

Sistnevnte konto, @iam_marthalouise, er imidlertid nokså ny, og ble laget etter at debatten om hvorvidt prinsessetittelen skulle brukes i kommersielle sammenhenger eller ei verserte.

Forsvunnet Instagram-konto

Nå er imidlertid den nye kontoen sporløst forsvunnet, uten at prinsessa har fått noe svar på hvorfor. Det skriver VG.

I en kommentar til avisa forteller Carina Scheele Carlsen, prinsessas pressekontakt, at det stemmer at kontoen er deaktivert. De jobber nå med saken, og håper at det løser seg på sikt.

- Vi jobber med saken og håper at Instagram godtar pass og annen IP. Foreløpig har de ikke gjort det, forteller hun til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer