Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beyoncé:

Internett går bananas etter Beyoncé-rykte: - Hvem beit henne i ansiktet?

Emneknaggen #WhoBitBeyonce går som en farsott i sosiale medier.

MYSTERIUM: Med emneknaggen #WhoBitBeyonce forsøker fansen å finne ut av hvem som skal ha bitt popdronninga i kinnet på en fest i desember. Foto: NTB Scanpix
MYSTERIUM: Med emneknaggen #WhoBitBeyonce forsøker fansen å finne ut av hvem som skal ha bitt popdronninga i kinnet på en fest i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter at den amerikanske komikeren og skuespilleren Tiffany Haddish (38) gjorde et stort intervju med mannebladet GQ tidligere denne måneden, har søkelyset vært rettet mot popartist Beyoncé (36).

SETTER INTERNETT PÅ HODET: Komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38). Foto: NTB Scanpix
SETTER INTERNETT PÅ HODET: Komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Haddish, som blant annet er kjent fra filmer som «Girls Trip», «Keanu» og «Meet the Spartans», hevdet nemlig at Beyoncé skal ha blitt bitt i ansiktet på en fest i desember, etter en konsert rapperektemannen Jay Z (48) holdt i Inglewood i California.

Komikeren har foreløpig ikke røpet navnet på personen som angivelig skal ha bitt den verdenskjente superstjerna, men hevder at det er en skuespiller som står bak.

Løp vekk

Ifølge 38-åringen skal Beyoncé ha løpt vekk fra den bisarre hendelsen for å finne ektemannen.

- Hun bet Beyoncé i fjeset, og Beyoncé løp vekk for å finne Jay Z. Hun sa: «Jay! Kom her!», og kjeftet på ham, forteller Tiffany til bladet, ifølge BBC.

- De gikk helt bak i rommet. Jeg tenkte bare: «Hva skjedde egentlig nå?»

Etter at Haddish' intervju kom ut i butikkene har folk gått av skaftet på sosiale medier. Flere forsøker nå å finne ut hvem som altså beit den verdenskjente sangeren.

Til bladet har imidlertid Beyoncés representant uttalt at de ikke vet noen ting om den angivelige situasjonen.

Likevel ser det ikke ut til at fansen lar seg stoppe.

Emneknaggen #WhoBitBeyonce går som en farsott i sosiale medier, og hittil har allerede to skuespillere benektet å ha bitt stjernen, etter flere anklager de siste dagene.

Spekulerer

Heller ikke den amerikanske modellen Chrissy Teigen (32) klarer å la mysteriet forbigå i stillhet.

- Jeg kan ikke forlate denne planeten uten å vite hvem som bet Beyoncé i fjeset, skriver hun og legger til:

- Jeg kan bare tenke meg til en person som kan ha gjort det ... Jeg kan ikke si det, men hun er det verste.

Seinere fortsatte hun (angivelig noe klokere):

- Min første gjetning var feil. Hvem den ekte personen er? Det hadde jeg aldri trodd. Nå har jeg sagt for mye. Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse.

Selv har Beyoncé ikke kommentert hendelsen.

Innrømmet utroskap

Det er for øvrig ikke første gang popdronningen setter internett på hodet.

Da hun ga ut det kritikerroste albumet «Lemonade» i 2016, slapp hun ikke bare ut albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Jay Z har hele tida holdt kortene tett til brystet, men i november bekreftet han, ifølge flere utenlandske medier, at han faktisk hadde utro.

Da han ga ut albumet 4:44 i fjor var det flere som hevdet at han refererte til konas album, ved å beklage affærene.

I et større intervju med The New York Times, som er ett av få intervjuer stjerna har gitt om temaet, utdyper han det mange tok som en bekreftelse på utroskapsryktene.

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, har det preget rapperen, som bestemte seg for å oppsøke en psykolog.

Trebarnsforeldre

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, uttalte han og fortsatte:

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, fortalte han åpenhjertig.

Flere medier, deriblant Time, The Telegraph og People, skrev den gang at svaret trolig omhandler hans nåværende kone.

Nå ser det imidlertid ut til at familietilværelsen er noe rolige for duoen, som har tre barn sammen. Paret ble foreldre til tvillinger i fjor sommer, og har dattera Blue Ivy (6) fra før.

Beyoncé og Jay Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg i en privat seremoni i New York.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling