Internett gikk av hengslene da P. Diddy la seg ned på den røde løperen. Nå svarer han

- Jeg var sliten. 

PUST I BAKKEN: Midt i blitsregnet under Met-gallaen natt til tirsdag, kastet rapperen P. Diddy (47) inn håndkleet. Nå går bildene av ham verden rundt. Til høyre står kjæresten, Cassie Ventura (30). Foto: NTB Scanpix
PUST I BAKKEN: Midt i blitsregnet under Met-gallaen natt til tirsdag, kastet rapperen P. Diddy (47) inn håndkleet. Nå går bildene av ham verden rundt. Til høyre står kjæresten, Cassie Ventura (30). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rapmogul P. Diddy (47) er en veteran å regne på den røde løperen, og var en selvskreven gjest under årets Met-galla i New York natt til tirsdag.

Denne gang kunne det dog virke som om Diddy, hvis egentlige navn er Sean Combs, hadde fått nok.

Midt i den obligatoriske blitsregn-etappen, i bunnen av Metropolitan-museets ikoniske trapper, la han seg like greit ned for å strekke på beina.

Stjal showet

Seansen ble utførlig dokumentert av de flere titalls fotografene som hadde stilt seg opp langs trappetrinnene, og har skapt en rekke overskrifter de siste dagene.

Med tanke på at rapperens kjæreste, Cassie Ventura (30), også står og poserer samtidig, én meter unna, ser det hele noe komisk ut.

Det har på ingen måte gått internett hus forbi, som mestrer å lage humor av så mangt. Twitter-brukere har allerede fått mye moro ut av rapperens noe ukonvensjonelle galla-positur, helst på hans bekostning.

For selv om Diddy trolig bare skulle vente på modellkjæresten, og dermed benyttet anledningen til å ta en pust i bakken, er det ingen tvil om at det var rapperen selv som stjal showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer