Prins Harry:

Intim avsløring

- Ble et større problem hver dag.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka «Spare». Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen kom selvbiografien til prins Harry (38) «Spare» i butikkhyllene verden over.

I biografien har prinsen kommet med en rekke anklager mot den britiske kongefamilien og en rekke avsløringer om sitt eget privatliv.

Forrige uke ble det lekket flere detaljer fra boka, som at han skal ha brukt ulovlige rusmidler, at han debuterte seksuelt med en eldre kvinne bak en pub og at han drepte 25 personer i Afghanistan som britisk helikopterpilot.

Nå kommer det også fram en penis-avsløring i selvbiografien. Det melder The Independent.

AVSLØRINGER: Prins Harry slipper sin selvbiografi «Spare». Der kommer det flere avsløringer. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Frostskader

I 2011 var prins Harry på en ekspedisjon på nordpolen. Nordmannen Inge Solheim ledet ekspedisjonen «Walking with the Wounded».

Dagbladet har vært i kontakt med Inge Solheim som ikke ønsker å kommentere turen med prins Harry.

«Walking with the Wounded» ble opprettet i 2010 for å skape bevissthet rundt skadde soldater, og deres kamp for å returnere til samfunnet etter å ha blitt skadet i krig. Hvert år arrangeres en ekspedisjon i regi av organisasjonen, hvor lag bestående av skadde soldater fra ulike land deltar.

I boka beskriver prinsen om sin smertefulle opplevelse med frostskader etter ekspedisjonen.

Ekspedisjonen var bare uker før prins William og prinsesse Kates bryllup. Harry avslører at han fortsatt slet med frostskadene under bryllupet.

«Mens ørene og kinnene allerede var i ferd med å leges, kan ikke det samme sies om penisen. Det ble et større problem for hver dag», skriver 38-åringen.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Avkrefter ryktene

Videre forteller han at faren kong Charles (74) var veldig interessert i å høre om frostskadene. Samtidig valgte han å ikke fortelle om skaden på penisen.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg var motvillig til å diskutere penisen min med pappa. Penisen min var av interesse for hele verden.

I boka avslører prinsen at han ble omskåret som baby.

«Det var utallige historier i bøker og aviser (til og med The New York Times) om at «Willy» og jeg ikke var omskåret», skriver han og legger til:

«Alle sa at mamma ikke tillot det. Og selv om det er helt sant at sjansen for å få frostskade på penis er mye større hvis du ikke er omskåret, var alle historiene falske. Jeg ble «snittet» som baby».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer