Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Skog:

- Invaderende og fryktelig irriterende

Cecilie Skog er blitt hacket.

HACKET: Cecilie Skog forteller at hun er blitt hacket både på Facebook og Instagram. Foto: Carina Johansen / Dagbladet
HACKET: Cecilie Skog forteller at hun er blitt hacket både på Facebook og Instagram. Foto: Carina Johansen / Dagbladet Vis mer

Eventyreren Cecilie Skog (45) har blitt hacket og har mistet tilgangen til både Instagram og Facebook, skriver VG fredag morgen.

Ifølge avisa skal tv-profilen ha oppdaget at noe var galt allerede mandag, og hun forteller at hun synes det er ille med tanke på alle følgerne hun har.

- Jeg opplever det som invaderende, fryktelig irriterende og tidkrevende. Jeg får henvendelser fra folk som ikke kommer inn på mine sider. Dessuten er det viktig for meg å få sagt fra om at kommer det noe fra «meg» fra disse kanalene, er det ikke fra meg, sier hun.

Videre forklarer eventyreren at det er Instagram-profilen hun har hatt mest glede av i sosiale medier.

Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- (...) Det har vært en fin kilde for meg å oppdatere litt om hva jeg holder på med og inspirasjonskilde for meg i forhold til for eksempel friluftsliv. Men jeg har fått et tips om at det er en profil hvor det ser ut som vedkommende har overtatt de fleste av mine følgere, sier Skog.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med Cecilie Skog i denne saken.

Turentusiast

Cecilie Skog er kjent for sine turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen, og har figurert i en rekke tv-programmer. Hun er utdannet sykepleier, og har studert friluftsliv ved Høgskulen i Volda.

Privat har hun døtrene Vilja og Vega sammen med eventyrer Aleksander Gamme (43).

Paret fortalte tidligere i år at de hadde gått fra hverandre, men har beholdt vennskapet og samarbeider svært godt i hverdagen.

- Vi er to fremdeles, sa hun til Dagbladet tidligere i år, og la til at hun mest av alt følte seg som tobarnsmamma, ikke singel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!