- Inviterer du ei jente på middag, ha sex før maten

Det er helt ok å gå for det så fort som mulig, mener sjekkecoacher.

• Alle episodene av Jomfru i nød og bakomfilmene ser du på kjendis.no/jomfru

(Dagbladet): - Jeg mener at alle kan lære å sjekke, sier Fredrik Worren .

Han og sjekkekompanjong Espen Korsvik sitter i en sofa i baren på toppen av Oslo Plaza.

Det er pause i opptakene med dbtv.

Forrige fredag så du dem hjelpe Dagbladets favorittjomfru Kim — nå er de her for å hjelpe deg.

- Vi har hatt gutter som Kim hos oss, 20 år og ukyssa, som har hatt sex én uke etter kurset, sier Worren, og serverer klisjeen «det er en der ute for alle», før han formulerer det litt mer presist:

- Et sjekkekurs er som en boob job for en mann.

Alle bør kunne det Worren og Korsvik er dating-instruktører.

De holder sjekkekurs gjennom firmaet Dating Adventure, hvor de geleider både unge og litt mer voksne menn ut i en verden der målet er å lære seg hvordan man tiltrekker seg det motsatte kjønn. Kort fortalt.

SJEKKERÅDGIVERNE: Fredrik Worren (t.h.) og Espen Korsvik driver med sjekking på heltid, og holder kurs for gutter og menn som vil lære mer om hvordan de får oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Foto: Håkon Eikesdal
SJEKKERÅDGIVERNE: Fredrik Worren (t.h.) og Espen Korsvik driver med sjekking på heltid, og holder kurs for gutter og menn som vil lære mer om hvordan de får oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

- Er sjekking noe alle bør kunne?

- Er du mann og singel, og har lyst på en kjæreste eller en elsker, så ja, sier Worren.

- Men er det alltid sex som er målet med sjekking?

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi pusher ikke det på våre kurs. Målet er å ha evnen til å tiltrekke seg akkurat den jenta man drømmer om. Men så klart, sex er endel av den pakka og det å ha sex tidlig er ikke nødvendigvis en dårlig ting, svarer han.

- Ha sex før maten Sjekkekollegaen følger opp:

Tidlig sex fjerner spillet, og gutt-jente-forholdet blir mer naturlig, mener han.

- Og det er et poeng at jo lenger du venter, jo vanskeligere blir det å holde på spenningen mellom dere. Inviterer du ei jente på middag, ha sex før maten. Da blir kvelden mer avslappa og komfortabel, sier Korsvik.

- Men du bør aldri gå bort til en jente med mål om å få henne til sengs. Da har du satt målet så høyt at det er lett å feile. Dessuten liker ikke jenter å bli sett på som objekter, sier han.

- Det finnes håp Samtidig bedyrer de begge at sjekking ikke nødvendigvis dreier seg om sex.

Hvert fall ikke til å begynne med.

SJEKKESKOLE: Ekspertene Fredrik Worren og Espen Korsvik viser deg i videoen hva du skal gjøre, og hva du bør unngå. Janne Huun lot seg sjarmere av Espen, mens Fredrik måtte gå slukøret og alene hjem. Foto: Håkon Eikesdal
SJEKKESKOLE: Ekspertene Fredrik Worren og Espen Korsvik viser deg i videoen hva du skal gjøre, og hva du bør unngå. Janne Huun lot seg sjarmere av Espen, mens Fredrik måtte gå slukøret og alene hjem. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Og det er håp for alle, selvsikkerhet kan læres, mener sjekkeekspertene.

- Det finnes håp, men det spørs hvilket utgangspunkt man har. Noen har lengre vei å gå enn andre, sier Worren, og legger til:

- Men seriøst: Om du bare gir deg, vil du det ikke nok. Vil du være han som tar til takke med, eller vil du være han som kan velge og vrake?

• Se også hvordan det gikk da Dagbladets stuntreportere testet ut sjekkereplikker med skjult kamera!