Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Irina Shayk har ikke tid til å støtte kjæresten Cristiano Ronaldo

Den russiske modellen jogger bort EM-skuffelsen. I kveld sparker kjæresten ball for Portugal.

 GA ALT:  Irina Shayk på joggetur i West Village på Manhattan i New York. Foto: Splash News / All Over Press
GA ALT: Irina Shayk på joggetur i West Village på Manhattan i New York. Foto: Splash News / All Over Press Vis mer

(Dagbladet): I går ble den russiske supermodell Irina Shayks (26) fødeland slått ut av EM, etter at Hellas slo Russland 1 - 0.

I kveld skal kjæresten og Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo (27) redde hjemlandets ære når Portugal spiller mot Nederland.

Men den vakre brunetten har ikke tid til å gjøre som de fleste andre fotballfruer - nemlig heie på sin kjære fra tribunen. Hun er nemlig travelt opptatt med modelloppdrag på andre siden av Atlanteren.

Og for å holde modellkroppen vedlike, og senest i dag morges ble hun observert joggende rundt på Manhattan i New York.

Nekter å stille opp for Playboy 26-åringen slo for alvor igjennom da hun i 2007 stilte opp i «Swimsuit»-utgaven til det amerikanske sportsmagasinet Sports Illustrated, og har etter dette jobbet for blant andre Replay, Xti og Guess.

Tidligere i år fortalte hun at hun nekter å stille opp for Playboy, fordi at hun har klasse.

Paret har vært sammen siden våren 2010, etter at de to stilte opp i en kampanje for Armani Exchange sammen.

Avstandsforhold Mens Cristiano titt og ofte blir kritisert for manglende glede når andre enn han selv scorer som proff for det spanske fotballaget, blir den russiske modellen skrytt opp i skyene og har stadig nye modelloppdrag i USA på agendaen.

 AVSTAND:  Irina Shayk er opptatt med modelloppdrag i USA, mens Cristiano Ronaldo befinner seg i Spania store deler av året. Foto: Stella Pictures
AVSTAND: Irina Shayk er opptatt med modelloppdrag i USA, mens Cristiano Ronaldo befinner seg i Spania store deler av året. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette har ført til at paret siden de ble sammen for to år siden har levd i et avstandsforhold. Men desto større er gleden når paret først har tid til å se hverandre.

Da paret var gjester på magasinet Marie Claires «Prix de la Moda»-utdeling i Madrid i fjor klarte ikke de to å holde fingrene av hverandre.

 HOT:  I mai var den vakre modellen til stede da filmfestivalen i Cannes i Frankrike gikk av stabelen for 65. gang. Foto: Stella Pictures
HOT: I mai var den vakre modellen til stede da filmfestivalen i Cannes i Frankrike gikk av stabelen for 65. gang. Foto: Stella Pictures Vis mer