«Farmen 2016»:

Irritert på TV 2 etter «Farmen»-exit: - Ble framstilt som en «noldus»

Tårevåt avskjed for Trond Øverlier (51).

OVERLEGEN SEIER: Lasse Bergseter (49) leverte midt i blinken, bokstavelig talt, under kveldens «Farmen»-tvekamp mot Trond Øverlier (51). Dermed er realityoppholdet over for sistnevnte. Foto: Alex Iversen / TV 2
OVERLEGEN SEIER: Lasse Bergseter (49) leverte midt i blinken, bokstavelig talt, under kveldens «Farmen»-tvekamp mot Trond Øverlier (51). Dermed er realityoppholdet over for sistnevnte. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

(Dagbladet): Hotelleieren Trond Øverlier (51) var rimelig sikker på at han skulle klare å berge «Farmen»-tilværelsen etter å ha blitt valgt som andrekjempe av anleggsarbeideren Lasse Bergseter (49) i kveldens episode.

Øverlier valgte å møte førstekjempen til øksekast-konkurranse, men var sjanseløs mot Bergseter, som bokstavelig talt traff midt i blinken på alle forsøk.

Dermed var realityoppholdet over for hotelleieren, som fikk knappe to uker på tv-gården.

Lettrørt

Like etter at nederlaget var et faktum, kom tårene.

- Jeg er en lettrørt fyr, det er noe som bare blir verre med åra. Det var utrolig kjipt å innse at jeg ikke fikk mer tid sammen med resten av gjengen, sier Øverlier til Dagbladet.

51-åringen fikk særlig god kontakt med nettopp tvekamp-motstanderen, og er ikke bitter for at «Farmen»-kompisen valgte å møte ham til kamp.

- Jeg unner Lasse den seieren, det var veldig fortjent. At han valgte meg som andrekjempe kom kanskje overraskende på de andre, men vi hadde faktisk snakket mye om det i forkant. Alt kommer ikke fram på tv, sier han.

- Framstilt som en dilter

51-åringen forteller videre at han har stusset over hva som har kommet fram, og ikke kommet fram, på tv.

- Jeg føler at jeg har blitt framstilt som en «noldus» som dilter etter Lasse - en som ikke har egne meninger. Jeg er ikke 100 prosent fornøyd med hvordan jeg har blitt klippet, og skulle nok ønske at det så litt annerledes ut, sier Øverlier, og legger til:

- Jeg spilte kanskje ikke nok, men vi hadde en taktikk begge to. Jeg ser nok roligere ut på tv enn det jeg faktisk er, og var der inne.

- Angrer du på «Farmen»-deltakelsen?

- Nei, det gjør jeg ikke. Det var en fantastisk opplevelse, som jeg tar med meg videre. Jeg har møtt mange hyggelige folk, og lært mye, også om meg selv, sier realitydeltakeren.

- Mye kommer ikke på tv

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forklarer at de alltid har et mål om å framstille det som skjer på «Farmen»-gården på en korrekt måte.

- Men det sier seg selv at mye av det som skjer på gården ikke kommer på tv. Hvis Trond opplever at han ikke helt kan kjenne seg helt igjen, så er vi lei oss for det, sier Iversen til Dagbladet.

I forrige uke var det fembarnsmora Kari-Lise Vangen (51) som måtte takke for seg på «Farmen» - etter et nervepirrende sagedrama.

Hun ble dermed den første deltakeren som måtte reise hjem.

SVENSKEJÆVLER I FARMEN: Med en avstand på 400 meter er svenskene nærmeste nabo til Farmen-gården. - De er hyggelige, men litt kjipe også, forteller programleder Gaute Grøtta Grav. Video: John T. Pedersen Vis mer