Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Isak «naila» Michael Jackson-låta. All ære til ham

«Idol»-finalist Vegard Leite hyller utstemte Isak Heim.

POPULÆR: Isak Heim gir ikke opp artistdrømmen selv om han ikke nådde førsteplassen i sangkonkurransen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
POPULÆR: Isak Heim gir ikke opp artistdrømmen selv om han ikke nådde førsteplassen i sangkonkurransen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Finaledrømmen til Isak Heim (16) ble knust i kveld, da seerne bestemte at det var hans tur til å forlate «Idol».

Men den unge artisten tok det hele med fatning, og sa seg fornøyd med den imponerende tredjeplassen i årets sangkonkurranse.

- Det føles bra, jeg ga alt i kveld, og jeg gikk ut på en god dag, så jeg er fornøyd, fortalte han da exiten var et faktum.

Selv om drømmen om finaleplassen glapp, har ikke 16-åringen tenkt til å gi opp musikkdrømmen.

- Nå skal jeg bare jobbe knallhardt og få gitt ut musikk og spille masse rundt omkring. Jeg skal prøve å bli en skikkelig artist i Norge.

- Ikke surt I bagasjen har han med seg masse nyttig «Idol»-lærdom og kontakter som han skal ta med seg videre.

Etter å ha framført «This Year's Love» og «Dirty Diana», innrømmer Isak at det nok var denne «Idol»-kvelden han kommer til å huske aller best.

- Kanskje det toppa seg i kveld? Jeg tror jeg aldri har kosa meg sånn på scenen som jeg gjorde i dag, smiler han.

MED FAMILIEN: Isaks mamma, pappa og lillesøster Amalie, synes det blir godt å få gullgutten hjem igjen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
MED FAMILIEN: Isaks mamma, pappa og lillesøster Amalie, synes det blir godt å få gullgutten hjem igjen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer

Alle dommerne unntatt Gunnar Greve gjettet på at det var Isak og Jenny som skulle gå videre i finalen. Men den unge artisten synes likevel ikke det er surt å ryke ut.

- Nei. Det er to verdige artister som står igjen i finalen. Det var fortjent uansett.

Isak hevder han ikke har noen favoritt, men mener både Jenny og Vegard fortjener «Idol»-seier.

Hyller Isak Vegard Leite (19) både hyller utstemte Isak og jubler over å ha kapret en av de to finaleplassene.

- All ære til Isak, han «naila» Michael Jackson-sangen. All ære til han for det. Han kommer til å gjøre det stort uansett, det er det ingen tvil om, skryter han.

Da det ble klart at Jenny var den første sikre finalisten, begynte tårene å sprenge på.

- Jeg står bare helt stille jeg, nå, og blunker og blunker for å bekjempe tårene. For jeg er så sliten og følelseslada, at det skal ingenting til før bare tårene spruter. Det er gledestårer på høyt nivå.

- Skal gi alt i finalen Neste fredag blir det dermed finaleduell mellom Jenny (18) og Vegard (18). Begge har de gjort suksess hele veien gjennom «Idol», og ingen av dem har vært i faresonen for å bli stemt ut.

- Hva skal dere gjøre for å slå den andre i finalen?

FINALEKLARE: Vegard Leite og Jenny Langlo skal knive om seieren i «Idol»-finalen neste fredag. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
FINALEKLARE: Vegard Leite og Jenny Langlo skal knive om seieren i «Idol»-finalen neste fredag. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer

- Jeg må bare gjøre så godt jeg kan, jobbe på denne uka og gi alt jeg kan, så neste fredag blir så bra som mulig, sier Vegard.

Også Jenny er opptatt av å fortsette med det hun allerede har gjort.

- Jeg skal gjøre akkurat som jeg har gjort til nå, og være meg selv. Jeg legger ingen slu taktikk på det, men skal vise enda en fin opptreden, og nyte det.

- Synger med hjertet - Hva er suksessoppskriften deres?

- Det som jeg syns er veldig viktig er å synge med hjertet, og ikke stemmen. For synger du med hjertet, så kommer stemmen naturlig med. Jeg må legge sjela mi i musikken. Det er sånn musikk jeg liker selv, sånn som treffer meg innerst i hjertet. Det er det jeg prøver å gjøre, avslører Jenny.

- Jeg jobber på og er meg selv. Jeg tar fredag for fredag, og gir alt jeg har hver gang. Det har virka til nå, sier Vegard.

Det kan bli et vanskelig valg for seerne neste fredag, men «Idol»-finalistene vet hva seerne skal se etter når de skal stemme på dem i finalen.

- Hvis jeg klarer å røre dem eller gjøre dem glad, håper jeg de stemmer på meg, sier Jenny.

Vegard håper seerne stemmer på helle «pakka» han har å tilby.

FØLELSESLADA ØYEBLIKK: Jenny var den første som fikk klarsignal til finalen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
FØLELSESLADA ØYEBLIKK: Jenny var den første som fikk klarsignal til finalen. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer

- Oi... Jeg håper jo de liker min versjon av «Idol»-låta, også skal jeg hente inn en av låtene jeg har gjort fra før.

- ALLE VERDIGE VINNERE: Vegard, Isak og Jenny utgjør topp tre i årets «Idol». Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
- ALLE VERDIGE VINNERE: Vegard, Isak og Jenny utgjør topp tre i årets «Idol». Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media