FREKK SMS: Den svenske programlederen Rickard Olsson (t.h) erkjenner at han sendte avgårde en tekstmelding med ordene «din jævel» til Islands landslagstrener i fotball, Lars Lagerbäck (t.v). Foto: NTB Scanpix
FREKK SMS: Den svenske programlederen Rickard Olsson (t.h) erkjenner at han sendte avgårde en tekstmelding med ordene «din jævel» til Islands landslagstrener i fotball, Lars Lagerbäck (t.v). Foto: NTB ScanpixVis mer

Islands landslagstrener fikk omsider svar på hvem som hadde sendt ham den frekke SMS-en

«Din jævel».

(Dagbladet): De ble hyllet som helter, og litt til, etter å ha nådd en historisk kvartfinale under fotball-EM forrige måned.

Islendingenes innsats på gressmatta i Frankrike går ikke i glemmeboka med det første.

Fotballeventyret var selvsagt tema da Islands trener, svenske Lars Lagerbäck (68), var gjest hos programleder Rickard Olsson (49) i SVT-programmet «Sommarkväll» i helga.

- Fikk du sms-en min?

Der fikk genierklærte Lagerbäck (krever innlogg) spørsmål om hvordan han opplevde den enorme responsen og begeistringen som møtte ham underveis i mesterskapet, og i tida etterpå.

Den svenske avisa Expressen har også omtalt saken.

Landslagstreneren beskriver mottakelsen som fantastisk, og nevner havet av jublende sms-er som har tikket inn på mobilen hans den siste måneden.

- Fikk du sms-en min, eller, spør Olsson, og fortsetter:

- Jeg skrev: «Din jævel».

En spøk?

Lagerbäck svarer at han registrerte slengbemerkningen som dukket opp blant tekstmeldingene, men at avsenderens nummer var ukjent.


68-åringen fikk aldri svar på hvem som sto bak.

- Det var ikke før i kveld at jeg fikk vite hvem det var. Jeg burde ha gjettet at det var deg, med tanke på din bakgrunn, humrer Lagerbäck.

Det er tydelig at landslagstreneren ikke har noe uoppgjort med den sportsinteresserte programlederen, som etter alt å dømme sendte sms-en med et glimt i øyet.

Tv-seerne fikk likevel aldri et ordentlig svar på hva som bakgrunnen for den småfrekke sms-en. Olsson var nemlig rask med å bytte tema.