Ivana og Donald Trump:

Ivana Trump med råd til eksmannen: - Bør holde seg til å spille golf

Ser ikke for seg Donald Trump i en ny presidentperiode.

BER EKSMANNEN TENKE SEG OM: I et nytt intervju kommer Donald Trumps første kone, Ivana Trump, med noen tydelige råd til den amerikanske presidenten - som han trolig ikke vil høre på. Her er de sammen på et arrangemet i 2014. Foto: NTB Scanpix
BER EKSMANNEN TENKE SEG OM: I et nytt intervju kommer Donald Trumps første kone, Ivana Trump, med noen tydelige råd til den amerikanske presidenten - som han trolig ikke vil høre på. Her er de sammen på et arrangemet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ivana Trump (69) får sagt det.

Det var i et intervju med New York Post lørdag at den amerikanske presidentens første kone, som var gift med Trump fra 1977 til 1992, foreslår at eksmannen like greit dropper å stille til gjenvalg i 2020.

Skal vi tro Ivana begynner han tross alt å dra på åra.

- Spill golf

- Han har et fint liv, og har alt han trenger. Donald vil være 73-74 år ved neste valgperiode, så kanskje han heller bør holde seg til å spille golf og nyte formuen sin, forteller 69-åringen til avisa.

Og hvis Ivana kjenner eksmannen rett, tror hun at presidenten savner friheten han hadde før.

- Jeg tror ikke han var helt klar over hvor mye president-oppgaven innebar. Det er så mye informasjon, han må jo kjenne hele verden, sier hun.

Donald Trump erkjente selv, etter sine første 100 dager som president, at han savnet sitt gamle liv - og at jobben som verdens mektigste mann ikke var så enkel som han trodde. Likevel er 71-åringen fast bestemt på å kjempe om en ny presidentperiode.

Det tror altså ikke Ivana at vil være bra for ham. I intervjuet forteller for øvrig den tsjekkiskfødte forretningskvinnen at hun har et godt forhold til Trump i dag, og at de to «snakker sammen hver måned».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer