Rossano Rubicondi:

Ivanas eksmann er død

Rossano Rubicondi ble 49 år gammel.

AV-OG-PÅ-FORHOLD: Ivana Trump og Rossano Rubicondi under Cannes-festivalen i 2005. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
AV-OG-PÅ-FORHOLD: Ivana Trump og Rossano Rubicondi under Cannes-festivalen i 2005. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere ektemannen til Ivana Trump (72), Rossano Rubicondi, har gått bort, ifølge flere internasjonale og italienske medier. Han ble 49 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

- Jeg er knust, sier Trump til People, og bekrefter eksmannens død.

Dødsfallet ble kjent gjennom programlederen Simona Ventura, som ledet det italienske programmet «Kjendisøya», hvor Rubicondi har vært deltaker.

«Rossano, takk for reisen vi hadde sammen, for kranglene, men også for klarheten, latteren og så mye som vi gjorde sammen. God tur. Hvil i fred», skriver hun til et bilde av de to sammen.

Ivana Trump var mellom 1977 og 1992 gift med tidligere president i USA, Donald Trump (75), og de har barna Ivanka (40), Eric (37) og Donald Trump jr. (43) sammen.

Etter ekteskapet fant hun kjærligheten med italienske Rubicondi. De to begynte å date i 2002, og giftet seg i 2008. Det ble altså Ivanas fjerde ektemann. Hun har tidligere vært gift med Riccardo Mazzucchelli og Alfred Winklmayr.

UKJENT DØDSÅRSAK: Det er ikke kjent hvordan 49-åringen døde. Foto: Simone Comi Arc/Pa Photos/NTB
UKJENT DØDSÅRSAK: Det er ikke kjent hvordan 49-åringen døde. Foto: Simone Comi Arc/Pa Photos/NTB Vis mer

Ekteskapet med Rubicondi skulle ikke være av det lengste slaget. Etter et år skilte de lag, og Ivana begynte å date andre menn. Kort tid seinere fant hun imidlertid tilbake til italieneren, og de to holdt sammen i ti år. I 2019 ble det slutt nå ny.

Rubicondi har hatt mye å gjøre med Trump-barna opp gjennom, men etter bruddet la han lite mellom hva han syntes om dem.

IVANA TRUMP: President Donald Trumps første kone, Ivana, tar på seg æren for eksmannens Twitter-bruk. - Han spør meg fortsatt om råd, sier hun i et intervju med CBS. Video: CBS via CNN Vis mer

- Jeg har hatt noen krangler med barna hennes i løpet av forholdet. Jeg er ikke så stor fan av dem. De har vært frekke mot meg. Igjen og igjen hørte jeg de snakke på måter jeg ikke satt pris på. Jeg bryr meg ikke om hvem som er mora eller faren, du snakker ikke til meg på den måten, uttalte han da, og la samtidig til at han syntes de var «frekke og dumme».

Ivana Trump har flere ekteskap bak seg, og kommer opprinnelig fra Tsjekkoslovakia. Før hun flyttet til USA, var hun en dyktig langrennsløper. I dag jobber hun med drift av hoteller og kasinoer i USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer