Ivanka Trump:

Ivanka Trump ble rammet av fødselsdepresjon tre ganger: - Følte at jeg sviktet alle rundt meg

Presidentdattera snakker ut.

SNAKKER UT: Selv om Ivanka Trump er en forretningskvinne med bein i nesa, blir også hun utsatt for livets utfordringer. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Selv om Ivanka Trump er en forretningskvinne med bein i nesa, blir også hun utsatt for livets utfordringer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Én av åtte kvinner i USA blir rammet av fødselsdepresjon - enten under graviditeten eller etter at de har født, ifølge NHI. Dette er derfor ikke en veldig uvanlig tilstand, og derfor heller ikke uvanlig å snakke om.

Tidligere har blant andre sangstjerna Adele Adkins (29), modell Chrissy Teigen (31) og filmstjerna Sarah Michelle Gellar (40) delt sine historier om den vanskelige tida de gikk gjennom etter at de ble mødre.

Nå føyer også Ivanka Trump (35), dattera til president Donald Trump, seg inn i rekken av kjente personer som velger å snakke om utfordringene hun har vært gjennom hele tre ganger.

- Jeg var rammet av fødselsdepresjon etter at jeg fødte alle mine tre barn. Det var en veldig vanskelig tid for meg, sier hun i talkshowet «Dr. Oz Show», ifølge Us Weekly.

- Viktig å snakke om

Ivanka Trump har dattera Arabella (6) og sønnene Joseph (3) og Theodore (18 måneder) med ektemannen Jared Kushner (36).

Overfor den kjente tv-legen Mehmet Cengiz Öz, forklarer hun at fødselsdepresjonen fikk henne til å kjenne på følelsen av at hun sviktet alle rundt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer