Donald og Ivanka Trump:

Ivanka Trumps kjole til 40 000 kroner ligner ifølge kritikerne på noe helt annet

Faren hennes vil nekte muslimer innreise i USA. Ivanka Trumps kjolevalg får enkelte til å rase. 

KRITISERES: Ivanka Trump la ut et bilde på Twitter som nå får flere til å reagere. Kritikken går mer på tidspunktet hun valgte å publisere bildet på enn hva bildet inneholder. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Jared Kushner på innsettelsesballet den 20. januar. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Ivanka Trump la ut et bilde på Twitter som nå får flere til å reagere. Kritikken går mer på tidspunktet hun valgte å publisere bildet på enn hva bildet inneholder. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Jared Kushner på innsettelsesballet den 20. januar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Helt siden det ble kjent at Donald Trump skulle stille til valg som USAs 45. president, har familien hans vært under verdenspressens lupe.

Spesielt har Ivanka Trump, hans eldste datter, blitt et yndet objekt. Hun får skryt for sine antrekk, og flere har hevdet at hun er den egentlige førstedamen, ettersom Melania Trump forblir i New York til skoleåret til sønnen Barron (10) er over.

Gjennom sosiale medier følger tusenvis Trump-dattera, som ofte deler bilder av barna sine og sin luksuriøse hverdag. Søndag vekket hun imidlertid harme, da hun la ut et bilde av seg selv og ektemannen Jared Kushner.

Bildet ble delt på både Instagram og Facebook, like etter at demonstrasjonene mot faren hennes begynte å blusse opp. Donald Trump iverksatte et innreiseforbud for beboere fra ni forskjellige land, der majoriteten av befolkningen er muslimer.

Flere reagerer

I en sølvkjole fra Caroline Herrera til nærmere 40 000 kroner strålte hun ved ektemannens side, men hun får nå kritikk for tidspunktet hun valgte å publisere bildet.

USA Today skriver at flere går hardt ut mot presidentdattera, og enkelte trekker linjer mot selveste Marie Antoinette. Hun er kjent for å angivelig ha sagt «la dem spise kake» da sultne bønder og arbeidere ikke hadde brød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer