Morten Breum kjæreste:

- Ja, hun er Aviciis eks

Avdøde Aviciis «hemmelige» kjæreste har funnet lykken igjen.

KJÆRESTEAVSLØRING: Den danske DJ-en Morten Breum bekrefter i et innlegg på Instagram at han har funnet lykken med ekskjæresten til avdøde Tim Bergling. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEAVSLØRING: Den danske DJ-en Morten Breum bekrefter i et innlegg på Instagram at han har funnet lykken med ekskjæresten til avdøde Tim Bergling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da DJ-en Tim Bergling, best kjent under artistnavnet Avicii, gikk bort i april fjor, var en hel verden i sorg. Han ble bare 28 år.

Bergling etterlot seg sørgende fans og familie, og etter at dødsfallet ble kjent dukket det opp nye detaljer om hans liv og om hvordan han døde. Blant annet skrev familien hans et åpent brev, der det kom fram at artisten «ikke orket mer».

Kort tid etter dødsfallet ble det også kjent at den Bergling hadde hatt en «hemmelig» kjæreste - modellen og skuespilleren Tereza Kacerova (26). Nå har hun funnet kjærligheten på ny, også denne gang med en skandinavisk DJ.

Det er den danske DJ-en Morten Breum (37) som har kapret hjertet til Tereza Kacerova, ifølge flere danske medier - deriblant Ekstra Bladet og BT. Hun har tidligere fortalt om forholdet, men det er først nå at Breum bekrefter romansen.

Det gjør han i et innlegg på Instagram.

- Elsker alt ved henne

«Nå har jeg har noe på hjertet, som jeg er nødt til å fortelle. For et par måneder siden møtte jeg ei fantastisk jente i Los Angeles, og i det øyeblikket jeg møtte henne ble jeg forelska», skriver Breum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer