Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Ja, hun er pen. Men det er også en russisk prostituert

Stilikonet får passet sitt påskrevet.

ENGEL-DEBUT: Stilikonet Gigi Hadid debuterte denne uka som modell for undertøysgiganten Victoria's Secret, men ikke alle er enige i at hun er en supermodell av den grunn. Foto: NTB Scanpix
ENGEL-DEBUT: Stilikonet Gigi Hadid debuterte denne uka som modell for undertøysgiganten Victoria's Secret, men ikke alle er enige i at hun er en supermodell av den grunn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Natt til onsdag norsk tid gikk det årlige Victoria's Secret-moteshowet av stabelen i New York, og en av de som gjorde sin debut for undertøysgiganten var modellen Gigi Hadid.

20 år gamle Hadid har hatt en kometkarriere, og har allerede oppdrag fra store motemagasiner som Elle, Vogue, Sports Illustrated og Paper Magazine på CV'en, men ikke alle er like imponert.

- En trend Robert Verdi, en kjent amerikansk stilekspert som har hatt en rekke TV-programmer, fikk i anledning Victoria's Secret-debuten spørsmål om hva han synes om at stilikoner som Hadid og Kendall Jenner nå jobber på catwalken for noen av verdens mest kjente motehus.

- Rike ungdommer er en trend akkurat nå, men Gigi og Kendall Jenner er ikke supermodeller, sier han ifølge New York Post.

Han fortsetter så med å trekke en parallell til Linda Evangelista, en av historiens mest berømte fotomodeller, og peker på at de to ikke kan sammenliknes på noen som helst måte.

SUPERMODELL?: Gigi Hadid på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELL?: Gigi Hadid på catwalken for Victoria's Secret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han må riktignok innrømme at hun er pen å se på, og trekker da en annen sammenlikning opp av hatten.

- Man kan ikke nekte for at man snur seg etter Gigi når hun kommer inn i et rom selv om hun ikke er berømt. Ja, hun er pen. Men det er også en russisk prostituert, sier Verdi.

Ut mot kritikk Hadid har tidligere måttet ta til sosiale medier for å stilne andre kritiske røster som mener at hun ikke passer som modell.

I slutten av september skrev hun et langt innlegg på Instagram der hun mente kritikken var ubegrunnet.

- Ja, 99 prosent av tiden kommer kritikk på sosiale medier fra personer som ikke vet hva de snakker om, men jeg er menneskelig og jeg skal innrømme at jeg lot meg affisere av det, skrev hun.

Mange designere bruker syltynne modeller for å vise fram sine kreasjoner. Hadid sa da at hun er klar over at hun ikke ser ut som mange av sine kolleger, men at det heller ikke er noe som plager henne.

INGEN SUPERMODELL?: - Man kan ikke nekte for at man snur seg etter Gigi når hun kommer inn i et rom selv om hun ikke er berømt. Ja, hun er pen. Men det er også en russisk prostituert, sier Roberto Verdi. Foto: Clint Spaulding/Patrick McMullan/NTB Scanpix
INGEN SUPERMODELL?: - Man kan ikke nekte for at man snur seg etter Gigi når hun kommer inn i et rom selv om hun ikke er berømt. Ja, hun er pen. Men det er også en russisk prostituert, sier Roberto Verdi. Foto: Clint Spaulding/Patrick McMullan/NTB Scanpix Vis mer

- Ja, jeg har pupper, jeg har magemuskler, jeg har rumpe, men jeg ber ikke om spesialbehandling av den grunn. Jeg passer inn i de større størrelsene, skrev hun.

- Dersom du ikke liker det, trenger du ikke følge meg eller se på meg, for jeg skal ingen steder. Dersom jeg ikke hadde den kroppen jeg har, hadde jeg heller ikke hatt den karrieren jeg har. Jeg elsker at jeg kan være sexy. Jeg er stolt av det.

Jenner-debut Det var som sagt ikke bare Hadid som debuterte som en av Victoria's Secrets engler denne uka - det samme gjorde bestevenninna Kendall Jenner.

Det skjedde med begge foreldrene - Caitlyn og Kris Jenner - som stolte tilskuere i salen i New York.

Når resten av den berømte familien uteble, var det ikke av manglende interesse. 20-åringen var nemlig så nervøs at hun ikke ønsket andre enn foreldrene tilstede.

- Jeg ville ikke ha alt det presset på meg. Alle spurte om de kunne komme, og jeg bare, kanskje en annen gang. For akkurat nå er jeg så nervøs at jeg nesten tisser på meg, fortalte hun E! Online.

Det var imidlertid ikke det å vise seg fram i undertøy som var problemet.

- Det høres vel rart ut, men jeg er mer nervøs for å snuble eller skli på catwalken, sa hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media