Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg:

- Ja, vi er kjærester

Bekrefter forholdet med «Skam»-stjerna.

BEKREFTER FORHOLDET: «Skam»-stjerna Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery
BEKREFTER FORHOLDET: «Skam»-stjerna Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg har blitt kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og hør, Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste ukene har det svirret romanserykter rundt «Skam»-stjerna Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg (24).

Duoen har blitt observert sammen flere ganger, men de har hittil vært hemmelighetsfulle. I går kveld delte Falch en video av Elvejord Borg som sover på fanget hennes, noe som førte til en rekke spørsmål i kommentarfeltet.

På samme tid la «Ex on the Beach»-stjerna ut et romantisk bilde av dem.

I dag bekrefter Elvejord Borg overfor Dagbladet at de er et par.

- Ja, vi er kjærester, sier «Ex on the Beach»-deltakeren, og legger til at han ikke har ytterligere kommentar.

Søndag kveld kom de to stjernene hånd i hånd på Se og Hørs 40-årsjubileum på Gamle Logen i Oslo, og feiret sammen med flere norske kjendiser.

STJERNELAG: Henrik Elvejord Borg (i denimjakke) og Ulrikke Falch (t.h) har nå blitt kjærester. Her avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum, sammen med Alexander Rybak og kjæresten Julie. Foto: Andreas Fadum
STJERNELAG: Henrik Elvejord Borg (i denimjakke) og Ulrikke Falch (t.h) har nå blitt kjærester. Her avbildet under Se og Hørs 40-årsjubileum, sammen med Alexander Rybak og kjæresten Julie. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Etter det Dagbladet kjenner til var 24-åringen også med i kulissene da Ulrikke Falch var gjest på «Lindmo» før helgen.

Dagbladet har hittil ikke lyktes med å få en kommentar fra Ulrikke Falch.

Hemmelighetsfulle

Ryktene rundt det ferske paret startet for flere uker siden, etter at de ble observert tett i tett blant publikum under første sending av årets «Skal vi danse».

Da Dagbladet snakket med dem etter endt innspilling, var begge kryptiske på spørsmål om de er mer enn bare gode venner. I tida etterpå var de også hemmelighetsfulle.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

- Jeg kunne på et eller annet tidspunkt tenkt å roe meg ned. Jeg vil ha en jobb som er fet, hvor jeg kan være meg selv og få betalt for det. Jeg har levd ganske utsvevende fram til nå, sa 24-åringen til Dagbladet i starten av september.

Han ønsket den gang ikke å kommentere kjærlighetslivet sitt.

- Kanskje man har noen i sikte. Jeg vet ikke noe om at jeg skulle ha en god tone til en «Skam»-stjerne. Jeg har notert meg at det florerer noen rykter, men det vil jeg ikke kommentere, sa han den gang.

KLINTE TIL: I Matildas nye musikkvideo for låta «Naked», er skuespiller og aktivist Ulrikke Falch med. Videoen kulminerer med et hett kyss mellom artisten selv og Falch. Video: Sony Music Vis mer

Felles interesser

Ulrikke Falch har nettopp lansert boka «Jenteloven» sammen med komiker Sofie Frøysaa, mens Elvejord Borg for tida jobber med et utleverende verk om tida han tilbrakte på «Ex on the Beach»-innspilling.

Han har planer om å selvpublisere verket på nettet når den en dag blir klar.

- Boka tar for seg tankene mine om ting, og hver dag er en ny dag. Jeg skildrer for eksempel hvor sykt forbanna jeg ble om jeg ikke fikk en god kopp kaffe da jeg var stengt inne i det huset, har han sagt til Universitas.

I samme intervju uttalte han for øvrig at «Ulrikke har Norges fineste hjerne».

Interessen for litteratur er ikke det eneste som binder realityprofilen og «Skam»-skuespilleren sammen. Begge trives nemlig åpenbart foran kameraet. Falch er snart aktuell med et nytt TV-prosjekt, som programleder i P3-dokumentarserien «F-ordet».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!