Mario Riera og Sofie Karlstad:

- Ja, vi er kjærester

«Paradise»-profilene bekrefter forholdet.

KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Dagbladet at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper
KJÆRESTER: Mario Riera bekrefter overfor Dagbladet at han og Sofie Karlstad har gjort forholdet sitt offisielt, og blitt kjærester. Foto: Jonas Scheie Hammer / Rød LøperVis mer

I kveld er det duket for den store finalen i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Årets sesong har hittil vært preget av både drama og intriger, men det har også oppstått søt musikk mellom enkelte av deltakerne inne på det luksuriøse hotellet.

Allerede tidlig i spillet kom det tydelig fram at nordlendingen Sofie Karlstad (22) og bergenseren Mario Riera (21) hadde et godt øye til hverandre, og i begynnelsen av mai flyttet de til Oslo og ble samboere.

Da Dagbladet møtte duoen den gang, var relasjonen mellom dem udefinert. Nå kan derimot Riera bekrefte overfor Dagbladet at han og Karlstad er blitt kjærester.

Se noen av høydepunktene fra årets «Paradise Hotel» i videoen under:

HØYDEPUNKTER: Årets sesong av «Paradise Hotel» er straks over, så Rød Løpers programledere har valgt ut sine høydepunkter fra sesongen. Video: Rød Løper Vis mer

Nyheten delte han først på bloggen sin.

- Det har vært noen vanskelige uker for oss, men vi har kommet oss gjennom dette sammen. Sofie betyr mye for meg, og det at vi er blitt kjærester betyr så mye for oss, skriver han i blogginnlegget.

FLYTTER SAMMEN: «Paradise»-deltakerne Mario Riera og Sofie Karlstad har tatt forholdet et steg videre. Nyheten ble først sluppet på bloggen til Mario: www.marioriera.blogg.no. Vis mer

Overfor Dagbladet forteller Riera bakgrunnen for hvorfor de ventet med å kalle hverandre kjærester.

- Vi ville se hvordan det ble etter «Paradise» og ville vente til ting hadde roet seg ned og se hva vi følte selv. Så ble vi jo samboere og alt falt naturlig, forteller 21-åringen til Dagbladet og legger til:

- Jeg er veldig glad i henne, og hun betyr mye for meg. Dette er veldig gode nyheter.

Samboere

Som nevnt ble Riera og Karlstad samboere i begynnelsen av mai. Til Dagbladet fortalte Karlstad den gang at hun i utgangspunktet skulle flytte alene, men at det føltes tryggere å bo sammen med noen - grunnet realitydeltakelsen.

- Vi skulle begge flytte til Oslo, men jeg skulle egentlig flytte alene. Men i og med at vi har fått så mye oppmerksomhet den siste tida, var det litt skummelt å skulle bo alene. Så da bestemte vi oss bare for å flytte sammen, og heller bli bedre kjent på den måten, fortalte hun den gang.

VARME FØLELSER: Henrik Beyer fra årets sesong av «Paradise Hotel» og Ingrid Aguiluz fra fjorårets sesong, har funnet tonen. Video: Kine Falch Vis mer

Ubehagelige opplevelser

Duoen ville imidlertid ikke dele nøyaktig hvor leiligheten ligger, da de ønsker å verne om privatlivet sitt - grunnet flere ubehagelige opplevelser. Parets nylige realitydeltakelse har nemlig ført til at de begge har fått mer oppmerksomhet.

- Folk føler de kjenner oss og at de vet hvem vi er gjennom tv-skjermen, så de har mer til felles med oss når de blir kjent med oss på den måten. Og da virker det som at enkelte tror det er mer greit å for eksempel følge etter oss, banke på døra eller sende oss blomster, sa Karlstad.

Riera kunne fortelle at de allerede hadde opplevd dette i sitt nye nabolag.

- Da vi flyttet inn gikk vi en tur på bensinstasjonen, og da vi gikk hjemover var det fem stykker som fulgte etter oss. Så da tok vi bakveien og løp gjennom hagen til naboen, sa Riera lattermildt.