Jack (26) jobbet som tepperenser. I dag krever han minst 19 000 kroner for ett Instagram-innlegg

Da han traff kjæresten, tok berømmelsen ytterligere av. 

TJENER FETT PÅ REISING: Kjæresteparet Lauren Bullen (24) og Jack Morris (26) lever godt på egne Instagram-kontoer, og får betalt for å reise verden rundt. Foto: Jack Morris / Instagram
TJENER FETT PÅ REISING: Kjæresteparet Lauren Bullen (24) og Jack Morris (26) lever godt på egne Instagram-kontoer, og får betalt for å reise verden rundt. Foto: Jack Morris / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da britiske Jack Morris (26) var i slutten av tenåra, hadde han droppet ut av skolen og jobbet som tepperenser hjemme i Manchester. Én dag ble han lei, og sparte opp penger til en enveisbillett retning Bangkok.

Det skulle forandre livet hans for alltid.

- Jeg hadde ingen plan, og var nesten blakk. Jeg hadde bare booket én natt på et hostel, forteller Morris til magasinet Cosmopolitan.

Suksesshistorie

I dag, fem år etter at han satte kursen østover, har Morris gjort Instagram til sitt levebrød. Sammen med kjæresten, australske Lauren Bullen (24), har han tjent seg søkkrik på å dokumentere reiseopplevelser fra alle verdenshjørner, med sponsortilbud og henvendelser om kommersielle samarbeid kastet etter seg.

Morris' suksesshistorie har ikke skjedd over natta. I begynnelsen tjente han til livets opphold i Thailand ved hjelp av flere Instagram-kontoer samtidig, der han fikk mindre summer for å dele produktbilder fra diverse nisjemerker.

Det var først da han solgte unna reklame-kontoene to år seinere - og satset alt på sin egen, private Instagram-konto - at det virkelig tok av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer