Jada Pinkett Smith:

Jada Pinkett Smith avslører at hun mister håret

- Det var ett av de øyeblikkene i mitt liv hvor jeg praktisk talt skalv av frykt.

ÆRLIG: Skuespiller Jada Pinkett Smith (46) forteller hvorfor hun har kledd seg i ulike hodeplagg og turban de siste månedene. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Skuespiller Jada Pinkett Smith (46) forteller hvorfor hun har kledd seg i ulike hodeplagg og turban de siste månedene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jada Pinkett Smith (46) har den siste tida blitt avbildet med en rekke ulike hodeplagg og turbaner, som har skjult hennes mørke og ellers velstelte hår.

Dét er ikke tilfeldig.

Via sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk», har 46-åringen gått ut offentlig og fortalt at hun sliter med hårtap.

- Folk har spurt meg om hvorfor jeg går med turban. Vel, jeg har ikke snakket om det. Det er ikke enkelt å prate om, men jeg skal gjøre det, forteller Pinkett Smith, ifølge Today.

- Skalv av frykt

Skuespilleren, som er gift med Will Smith (49), tegner deretter et bilde av den dagen hun først oppdaget hårtapet.

- Det var utrolig skremmende da det først skjedde. Jeg var i dusjen en dag og sto plutselig med en håndfull av mitt eget hår i hendene. Jeg tenkte bare: «Å herregud, er jeg på vei til å bli skallet?», sier hun, ifølge New York Daily News, og fortsetter:

- Det var ett av de øyeblikkene i mitt liv hvor jeg praktisk talt skalv av frykt. Det er derfor jeg klipper håret mitt, og derfor jeg fortsetter å klippe det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer