Will og Jaden Smith:

Jaden Smith ga ut video. Nå går svaret til pappa Will verden rundt

- Dette er det morsomste jeg har sett i hele mitt liv.

NÆRT FORHOLD: Det er liten tvil om at Will Smith er stolt over sin sønn, Jaden. Det ønsker han nå å vise, om enn på en litt spesiell måte. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Det er liten tvil om at Will Smith er stolt over sin sønn, Jaden. Det ønsker han nå å vise, om enn på en litt spesiell måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At superstjerna Will Smith (49) er en mann med mange talenter, er ingen hemmelighet.

Den tidligere rapperen - og mangeårig skuespiller - har tilsynelatende videreført flere av disse ferdighetene til sine barn - deriblant det musikalske.

Både dattera Willow (17) og Jaden (19) har slått seg opp som artister, hvor sistnevntes album «SYRE» nylig nådde over 100 millioner strømminger på Spotify.

Dét skulle ikke gå ubemerket hen i pappa Wills øyne.

I går la han nemlig ut en videosnutt på Instagram, som på kort tid er sett over fire millioner ganger. Videoen, som omtales som «hysterisk morsom», er en parodi med utgangspunkt i musikkvideoen til Jadens låt «Icon».

- Det ekte ikonet

Will er naturligvis iført samme antrekk som sin sønn. Håret er likt, tennene er - på lik linje som i videoen - prydet av såkalte «grillz», og han sitter særdeles bakoverlent i bilen, mens han snakker på telefonen - som i originalversjonen. Alt er selvfølgelig bare hakket mer overdrevet og karikert.

49-åringen forsøker seg også på en «moonwalk». Selv om utførelsen kanskje ikke er like grasiøs som den Jaden serverte, skal det imidlertid ikke stå på innsatsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer