Emily Adonna:

- Jævla lei av å være pen

Modellen sier hun ofte blir trakassert og klådd på i offentligheten på grunn av utseende.

IKKE BARE LETT: Skal vi tro modell Emily Adonna er det ikke bare lett å være attraktiv. Foto: Skjermdump Instagram.
IKKE BARE LETT: Skal vi tro modell Emily Adonna er det ikke bare lett å være attraktiv. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

Modellen Emily Adonna sier hun hele livet har blitt fortalt hun er vakker, men ifølge modellen selv er det «ikke bare bare å være så pen».

Adonna sier det nemlig er mange negative sider ved å ha et pent ytre, og forteller samtidig at hun blir behandlet annerledes som følge av det, skriver News.

«NAKEN»: Stjerna Cardi B får oppmerksomhet etter en konsert i Miami 2. desember. Video: Twitter. Foto: Twitter. Reporter: Magnus Paus Vis mer

- Jeg vet det er et privilegium, men jeg er så jævlig lei av å være pen!, uttaler modellen og influenseren i en video på TikTok.

Selv om Adonna innrømmer at hun har dratt nytte av å være attraktiv, sier hun at det å være «veldig pen» ikke alltid er så fint som folk tror.

Influenseren forteller at hun ofte blir trakassert og klådd på i offentligheten. Hun skal også ha mistet en jobbmulighet fordi arbeidsgiveren mente hun var for pen.

- Jeg har aldri hatt en jobb hvor jeg ikke har blitt trakassert, folk tar vanligvis ikke nei for et nei. Jeg glipp av en jobb fordi de mente jeg kom til å være distraherende for de andre i bransjen, forteller hun.

SEX SELGER: I kampen om oppmerksomhet er det av og til mulig å strekke strikken hakket for langt. Vis mer

Modellen, som for tida bor i California, sier hun blir behandlet annerledes av fremmende etter hvordan hun kler seg.

- Det er som natt og dag. Går jeg ut med en munnbind og rufsete hår rører ikke folk meg, men om jeg pynter meg blir jeg automatisk assosiert med noe seksuelt.

I perioder er det så ille at Adonna går inn for å gjøre seg selv, etter hennes mening, mindre ettertraktet.

Men modellens kommentarfelt er delt i hva de synes om uttalelsene. Noen viser sin støtte, mens andre synes hun burde ta seg sammen.

ENDRING: Melina Johnsen lot kamerateamet fra «Influenserne» bli med inn da hun skulle gjøre en endring på utseendet. Video: Dplay / Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

«La oss ikke oppføre oss som om det er et problem, vær takknemlig og gå videre», skriver en bruker.

«Jeg forstår deg, og det som skjer er ikke er morsomt, å være pen er en forpliktelse», skriver en annen.

Mens en tredje bruker sier at det ikke bare gjelder «pene» jenter.

«Jenter som ikke er pene, etter samfunnets standarder, blir også trakassert i de fleste sosiale og profesjonelle situasjoner».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer