Marna ute av «Farmen kjendis»:

- Jævla surt å bli sendt hjem

Det var bloggeren Marna Burøe Haugen (35) som måtte pakke sakene sine og forlate Storøy gård. - Jeg var en for sterk konkurrent, sier 35-åringen. 

FOR STERK KONKURRENT: Bloggeren Marna Haugen Burøe røk ut av «Farmen kjendis» fordi hun var en for sterk konkurrent for de andre. FOTO: Alex Iversen
FOR STERK KONKURRENT: Bloggeren Marna Haugen Burøe røk ut av «Farmen kjendis» fordi hun var en for sterk konkurrent for de andre. FOTO: Alex Iversen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Bloggeren Marna Burøe Haugen (35) måtte takke for seg i kveldens episode av «Farmen kjendis». Etter kun fire dager på Storøy gård, måtte den 35 år gamle bloggeren og salongeieren pakke bagen sin.

- Det var jævla surt å bli sendt hjem etter så kort tid. Men jeg skjønner dem godt. Jeg var en alt for stor konkurrent for de andre. Jeg røk på et kompliment, sier Marna til Dagbladet.

35-åringen er selv oppvokst på gård, noe hun prøvde å ikke fortelle de andre.

- Jeg prøvde å ikke flagge det for høyt, men de fikk det vel med seg. Jeg løy ikke om det eller noe, jeg prøvde bare å ligge litt lavt, sier bloggeren.

Likevel ble det hun, og ikke Linni Meister (31), som måtte forlate «Farmen kjendis».

Ingen taktikk

Å komme inn på gården var tøft for den 35 år gamle tobarnsmammaen, som føler hun møtte spisse albuer da hun og Linni troppet opp som utfordrere etter to uker.

- Det var en satt gjeng vi kom inn til, og vi som utfordrere møtte motstand med en gang. Det var mentalt tungt rett og slett, forteller Marna til Dagbladet.

35-åringen hadde ingen taktikk da hun kom til Storøy. For henne var det viktig å få så mye erfaring som overhodet mulig. Uansett om hun ville bli der kun i fire dager- eller stå løpet helt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer