SKULLE TØFFE SEG: Antonsen sier i et intervju med Natt og Dag at Tommy Steine er en bedre humorist enn han er som kar. I etterkant ser han at uttalelsene var uheldige, og sier at han prøvde å tøffe seg. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
SKULLE TØFFE SEG: Antonsen sier i et intervju med Natt og Dag at Tommy Steine er en bedre humorist enn han er som kar. I etterkant ser han at uttalelsene var uheldige, og sier at han prøvde å tøffe seg. Foto: Melisa Fajkovic / DagbladetVis mer

- Jævlig døv fyr. Han er faktisk en bedre humorist enn han er som kar

Atle Antonsen om kollega Tommy Steine.

(Dagbladet): Atle Antonsen har ikke særlig varme følelser for komiker Tommy Steine. Det forteller han i et intervju med Natt og Dag.
 
Antonsen synes nemlig ikke at komikerkollega Tommy Steine er spesielt festlig, eller særlig trivelig.

Jævlig døv fyr Moromannen, kjent for sine usensurerte uttalelser, mener at Steine er Norges minst humoristiske humorist, og at Steine kun er grei mot de han kan dra nytte av.

- Jævlig døv fyr. Han er faktisk enn bedre humorist enn han er som kar, sier Antonsen til Natt og Dag.

Antonsen har møtt avisens Smil og Gift-journalister og blir spurt om relativt drøye ting, som hvorvidt han har noen fetisjer og om han noensinne har tatt i en annen manns edlere deler.

For øvrig gjøres det klart innledningsvis at Antonsen har bedt avisa være ekstra snill, og ekstra slem mot ham.

  Ikke hyggelig å høre Steine synes ikke at kommentarene er av det hyggelige slaget, og legger til i VG at han ikke er såret, men at man generelt ikke burde si slikt om andre. Antonsen beklager også sine uttalelser.

Når Dagbladet snakker med Steine fredag morgen forteller han at han setter pris på Antonsens unnskyldning.

- Jeg synes det var veldig ryddig gjort. Saken er ute av verden for min del, sier han til Dagbladet.

Det Steine ønsker å presisere ved Antonsens kommentar er at den ikke bare affekterer ham.

- Det som er viktig for meg å få fram er at jeg har barn som går med andre barn på skolen, og slikt blir lett vanskelig for dem. Derfor bør man, hvis man mener noe slikt, heller ta det ansikt til ansikt enn å ta det i pressen. Og det ser jeg jo at Atle er helt enig i, og det er veldig bra, fortsetter han.

Steine holder for tida på med Komikameratene, et standup-show med kollegaene Sturla Berg Johansen, Rune Andersen og Jonas Kinge Berland.

Skulle tøffe seg «NAV»-aktuelle Antonsen mente han prøvde å virke tøff da han sa det han sa.

- Jeg ser av sitatet i den urbane avisa Natt og Dag at jeg i møte med dem har gjort et famlende og lite vellykket forsøk på å tøffe meg, og Tommy har faktisk helt rett i at slik galle ikke har noe i pressen å gjøre. Så dette burde jeg holdt meg alt for god til og holdt for meg selv, forteller han til VG.

I mars har filmen «Fuck up» premiere. Atle Antonsen og teamet bak humorserien «Dag» har slått seg sammen og skapt en en helaftens film.

REAGERER: Steine reagerer naturlig nok på Antonsens uttalelser, og sier selv at han ikke ville snakket slik om kolleger. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
REAGERER: Steine reagerer naturlig nok på Antonsens uttalelser, og sier selv at han ikke ville snakket slik om kolleger. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer