Emil og Silas Massa Vasstrand:

- Jævlig uflaks

Avslører innbrudd på ferie. 

RANET: Ferien i Italia til Emil og Silas Massa Vasstrand gikk ikke helt som planlagt. Video: Privat / Rød Løper. Vis mer
Publisert

Emil og Silas Massa Vasstrand (24) har tatt turen til Napoli i Italia sammen med kjærestene Sanne Margrethe Solberg-Jünge og Ilia Marie Stenersen for å besøke tvillingenes italienske familie.

Etter en utflukt i en av byens kjente gruver, Sotterranea, ble tvillingene og kjærestene overrasket da de kom tilbake til bilen.

I løpet av gruveturen hadde nemlig noen tatt seg inn i bilen som sto parkert langs en gate i nærheten.

- Det skjedde midt på åpen gate. Dette må ha vært en fyr som bor på gata og trengte klær eller som trodde det var noe verdifullt i bilen, forteller Silas til Dagbladet og legger til at de ikke kommer til å anmelde innbruddet.

HOUSETOUR: Her snoket Rød Løper i skuffer og skap hos «Funkytwins». Reporter: Luna Lea. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

Bagasjerommet på bilen var fullt av masse klær ettersom de hadde fått beskjed om at det ville være kaldt i gruva og derfor hadde skiftet i bilen.

Etter sightseeing i gruva kom de tilbake til bilen som hadde en knust rute inn mot bagasjerommet.

Det var imidlertid bare treningstøy og et par joggesko som ble stjålet.

- Man legger ikke noe verdifullt igjen i bilen i Napoli, sier Silas som hadde lånt bilen av søskenbarnet og fått klar beskjed av tanten om at noe slikt kunne skje.

- Jævlig uflaks

Det mest verdifulle som lå i bilen var ei flaske champagne, og den ble heldigvis liggende igjen.

- Det var irriterende fordi det var glasskår overalt. Det var jævlig uflaks, for det var den eneste bilen det hadde skjedd med på den gata. Man får litt sånn «oi shit», så begynte jeg å tenke om jeg hadde noe verdifullt i bilen, men det hadde jeg ikke - så det var null stress.

Til tross for hendelsen koste de seg videre på ferien og opplevde det hele lite dramatisk.

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa er ikke redd for å prøve nye ting for å underholde følgerne sine på Youtube. Video: Funkytwins Youtube / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch Vis mer

Kjærligheten blomstrer

Tvillingene er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (33).

I tillegg til å ha opparbeidet seg en solid fanskare på ulike sosiale medier, så har de har også vært å se i TV 2-serien «Funkyfam» med resten av familien og hatt siden egen serie «Den beste Funkytwin».

Etter flere måneders spekulasjoner avslørte begge brødrene i februar i år at de ikke lenger var ledige på markedet.

- Jeg har fått meg kjæreste. Jeg har hatt lyst på kjæreste en liten stund. Og å endelig ha det, er sykt behagelig, fortalte Emil til Rød Løper.

Også Silas bekreftet at det er kjærlighet i lufta.

- Det blomster litt, delte han.

Under premieren av deres egen serie hadde begge med seg kjærestene på den røde løperen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer