BLIR PAPPA: Skuespiller Jakob Oftebro blir pappa for første gang. Han venter barn sammen med kjæresten Hannah Chocron. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BLIR PAPPA: Skuespiller Jakob Oftebro blir pappa for første gang. Han venter barn sammen med kjæresten Hannah Chocron. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Jakob Oftebro blir pappa

Venter sitt første barn med kjæresten.

Den norske skuespilleren Jakob Oftebro (33) og kjæresten Hannah Chocron (26) venter barn sammen.

Det bekrefter Oftebro selv under den danske Zulu Awards torsdag.

- Det er fantastisk. Vi er så glade, sier Oftebro om familieforøkelsen ifølge danske Se og Hør.

- Det er første gang jeg skal bli pappa og jeg gleder meg veldig, fortsetter han.

Bekreftet forholdet

Oftebro og Chocron bekreftet forholdet i forbindelse med premieren på «Peer Gynt» på Gålå i fjor sommer.

33-åringen spilte i oppsetningen sammen med blant andre pappa Nils Ole Oftebro (74).

Overfor Se og Hør fortalte skuespilleren at kjæresten var blant kveldens publikum og at de to hadde vært et par i et år.

- Jeg er kjempestolt av Jakob, sa Chocron etter premieren.

Fjorårets «Peer Gynt»-premiere fikk ekstra oppmerksomhet fordi det var første gang Oftebro var tilbake på scenen etter at han, bare noen måneder tidligere, pådro seg alvorlige brannskader i ansiktet etter et uhell på settet til TV-serien «Hamilton» i Sverige.

- Heldig

Under innspillingen av en scene med opptøyer mellom politi og demonstranter, ble Oftebro offer for en såkalt molotov-cocktail, ei flaskebombe med brennbar væske.

Oftebro fortalte i etterkant at han var heldig, og at han kunne fått større skader enn han gjorde.

- Jeg har ikke fått varige mén, men som man kan se, er huden i ansiktet mitt fremdeles ganske ny. Så jeg reiser nok ikke til Mallorca med det første, sa 33-åringen til danske BT i fjor høst.

Det var først i begynnelsen av januar at politiet avslørte årsaken bak ulykken.

Til NRK fortalte Margareta Johnson ved utredningsenheten hos politiet i Stockholm at det ble brukt brennbar væske i en såkalt «sukkerflaske» som ble ødelagt.

Jakob Oftebro har blant annet spilt i storfilmer, som «Snømannen», «Kon-Tiki» og «Max Manus», i tillegg til at han har hatt roller i tv-serier, som «Lilyhammer» og «Unge lovende».