André Johansen:

«Jakten»-bonde røper gladnyhet

Tar forholdet videre.

BLIR PAPPA: André Johansen røper selv den hyggelige nyheten. Foto: TV 2
BLIR PAPPA: André Johansen røper selv den hyggelige nyheten. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Sommeren for to år siden kunne André Johansen avsløre den hyggelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste. Avsløringen kom etter at Johansen i 2019 var en av bøndene i «Jakten på kjærligheten».

- Hun bor ikke så langt fra meg, og da hun fikk nyss i at jeg var singel, sendte hun meg en melding og spurte om vi skulle møtes. Så har det blitt mange flere møter, sa han til TV 2.

Nå kan «Jakten»-bonden røpe at paret tar forholdet et stort steg videre.

I sosiale medier har han nemlig delt et bilde av et ultralydbilde og en body hvor det står «Daddy's little farmer».

SENDT HJEM: Allerede i andre episode må «Jakten»-bonden Martin Amundrød sende hjem to håpefulle friere. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper, TV 2 Vis mer

Overfor Dagbladet forteller Johansen at de venter en liten jente i februar.

- Jeg ser veldig mye fram til det, det blir morsomt med smått i huset. Gleden er stor, sier den tidligere «Jakten»-bonden og legger til:

- Framover forventer jeg at det blir en ny og spennende hverdag, med mange store og små gleder.

André Johansen var som nevnt en av seks bønder som prøvde å finne kjærligheten på TV høsten 2019. Den gang var han årets yngste bonde, og da sesongens bønder ble sluppet våren 2019, kunne han avsløre at han hadde hatt en drøm om å være med i programmet etter at han tok over familiegården.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer