Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-friere fant kjærligheten

Fant lykken etter tv-innspillingen.

FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat
FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat Vis mer

I fjor var både Jørgen Bekken (29) og Ida Eriksmoen (27) med på «Jakten på kjærligheten» med håp om å finne lykken med hver sin bonde.

Mens Eriksmoen var en av frierne til Andreas Bolset, var Bekken blant dem som forsøkte å kapre hjertet til Inger Lund. Slik gikk det altså ikke, og nå har de to blitt et par. Det avslører de overfor TV 2 torsdag kveld.

- Vi har det veldig fint sammen, sier Eriksmoen til nettstedet.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Paret møtte hverandre for første gang under innspillingen i fjor, og møttes på nytt i januar på en fest med flere av frierne fra tv-serien. Duoen holdt kontakten, og har etter hvert blitt et par.

- Han har en veldig sjarmerende utstråling, også er han snill og genuin, sier Eriksmoen om kjæresten.

Til Dagbladet kan Eriksmoen røpe at hun nå har flyttet inn til Bekken i Nord-Odal, og føler at «Jakten»-eventyret endelig har fått en mening.

På spørsmål om hvordan coronapandemien påvirket dem, kan hun fortelle at den ga dem god tid til å bli kjent med hverandre, da 27-åringen har tilbrakt store deler av tida hos Bekken.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Brudd for frier-par

Det ble søt musikk mellom flere friere under fjorårets sesong.

Miriam Sandvik meldte seg på programmet i håp om å finne lykken med bonden André Johansen.

På en annen gård ankom frieren Espen André Rødnes - med Inger Lund i kikkerten. Det ble imidlertid ingen romantiske følelser mellom de to, og Rødnes måtte forlate gården.

Heller ikke Sandvik og Johansen var en match - men historien stoppet ikke der. Etter innspilling fant nemlig de to frierne lykken med hverandre.

I mars kom imidlertid beskjeden om at de to hadde gått hver til sitt.

- Jeg kan bekrefte at spekulasjonene om at det er slutt mellom meg og Espen er sanne. Vi slo opp for noen dager siden, fortalte Sandvik til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!