Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld fra «Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-paret har kjøpt gård sammen

- Vi har snakket om at vi ikke kan stifte familie i det huset vi bor i nå.

BLIR GÅRDSEIERE: Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld fant hverandre i «Jakten på kjærligheten». Nå har de kjøpt gård sammen. Foto: TV 2
BLIR GÅRDSEIERE: Beatrice Fjell og Fredrik Fjeld fant hverandre i «Jakten på kjærligheten». Nå har de kjøpt gård sammen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi er overlykkelige og gleder oss til å flytte inn, forteller Beatrice Fjell (25) til Dagbladet.

Hun fant lykken med Fredrik Fjeld (27) i forrige sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». De to hadde mer til felles enn lignende etternavn, og det viste seg å være full klaff.

Han flyttet inn etter den såkalte «gårdsuka», og de har siden bodd sammen. Nå har paret kjøpt ny gård sammen.

FLYTTER TIL ØSTFOLD: Beatrice Fjell fant tonen med Fredrik Fjeld i «Jakten på kjærligheten». Begge er fra Bærum, men nå flytter paret til Eidsberg i Østfold. Foto: Morten Eik
FLYTTER TIL ØSTFOLD: Beatrice Fjell fant tonen med Fredrik Fjeld i «Jakten på kjærligheten». Begge er fra Bærum, men nå flytter paret til Eidsberg i Østfold. Foto: Morten Eik Vis mer

- Det er helt fantastisk. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Både Fredrik og jeg har, også hver for oss, hatt en drøm med å kjøpe en gård, og da vi møtte hverandre var det en helt perfekt anledning til å kjøpe noe sammen.

- Jeg har begynt å pakke allerede, så jeg er klar, sier hun og skratter.

Bestemt seg for høner

Den 1. mai flytter kjærestene inn på den nye gården i Eidsberg i Østfold. Tomten er på hele 84 mål, og på tunet er det fem bygninger. Det inkluderer hovedhus, låve, bryggerhus, potetkjeller og et stabbur. Prisen er i underkant av fem millioner.

- Det er ikke et oppussingsobjekt. Vi kan flytte inn som det er, det er ingen store ting som må gjøres, opplyser Fjell.

Gården har tidligere blitt brukt til dyrking av økologiske grønnsaker, noe som paret kommer til å fortsette med.

- Vi må prøve å finne litt ut av det. Fredrik har veldig lyst til å brygge øl, med korn fra lokalområdet. Så får vi se hva slags andre ting vi gjør. Vi har i alle fall bestemt oss for å få noen høner, sier hun og flirer.

Vurderer barn

FORELSKET: «Jakten»-paret har allerede delt mange fine øyeblikk sammen. Foto: Privat
FORELSKET: «Jakten»-paret har allerede delt mange fine øyeblikk sammen. Foto: Privat Vis mer

Paret begynte første å titte etter nytt hjem i fjor høst, «bare for moro skyld». Da snublet de over det perfekte stedet.

- Vi har funnet ut at vi funker godt sammen, og at vi vil satse på forholdet. Vi dro ut dit og ble forelsket i stedet rett og slett. Dette blir en ny start for oss. Vi kan endelig lage vårt eget hjem sammen, forklarer hun og fortsetter:

- Vi fikk egentlig sjokk av at vi fikk stedet. Det var helt perfekt. Vi trodde at vi måtte ut med mye mer enn det vi endte med. Vi er kjempeglade.

Beatrice legger ikke skjul på at de vurderer barn, og dette var en av tingene som lå i bakhodet underveis.

- Dette er noe vil vil. Vi har det så bra sammen, også har vi snakket om at vi ikke kan stifte familie i det huset vi bor i nå. Vi må nok vente littegrann, men du skal ikke se bort fra at det kommer barn etter hvert, sier hun.

Hemmelig forlovelse

Det flere par fra fjorårets «Jakten på kjærlighet», som tar steget videre i forholdet om dagen. Denne uka ble det kjent at Vestfold-bonden Erik Grytnes (38) og frieren Maria Bjørndal (35) har forlovet seg.

- Vi er superglade, men vil gjerne beholde detaljene litt for oss selv, skrev Erik i en sms til Dagbladet.

De to har vært forlovet en måneds tid, men bestemte seg for å ikke gå ut med det på sosiale medier, med det formål om å holde begivenheten noe mer privat.

FORLOVET: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret forlovet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORLOVET: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret forlovet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Da Dagbladet snakket med paret i desember, kunne de bekrefte at kjærligheten blomstret.

- Det går veldig bra med oss! Vi er like forelska, egentlig, og koser oss veldig. Det er kjempedeilig, og mer enn jeg hadde drømt om. Jeg er veldig heldig. Det er et veldig gjensidig og naturlig forhold, sa Grytnes, noe kjæresten bekreftet:

- Vi er fortsatt litt «fjortisforelska» og lever på en sky, og vi har det veldig bra sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!