«James Bond»-film utsettes

Utsettes flere måneder.

Publisert
Sist oppdatert

Utgivelsen av den nye «James Bond»-filmen, «No Time To Die», utsettes på grunn av coronaviruset, det skriver Sky News.

Ifølge den britiske avisa skulle filmen, som blir Daniel Craigs siste som 007-agenten, etter planen komme på kino i Storbritannia 2. april i år, men blir nå utsatt.

FILMER: Innspillingen av den nye James Bond-filmen i Norge fortsetter, og her gjøres det opptak over Atlanterhavsveien. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

«MGM, Universal og Bond-produsenter, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, annonserte onsdag at de etter nøye overveielse og grundig evaluering av det globale filmmarkedet, vil utsette utgivelsen av «No Time To Die» til november 2020», heter det i en uttalelse fra den offisielle James Bond-kontoen på Twitter.

Tidligere denne uka mente flere fans at filmen burde utsettes ettersom coronaviruset sprer seg i verden, og at folkehelsen burde prioriteres i stedet for at filmen skulle promoteres.

Filmen skulle i utgangspunktet ha verdenspremiere på Royal Albert Hall i London 31. mars.

Siste runde

I april i fjor ble flere detaljer rundt den kommende filmen presentert under en pressekonferanse på Jamaica. Da ble blant annet rollebesetningen presentert.

Det er skuespiller Rami Malek som vil ha en sentral rolle som hovedskurk i «No Time To Die». Han er kjent fra serien «Mr. Robot». I tillegg returnerer som kjent Daniel Craig som agent 007 for siste gang.

Første gang han tok på seg smokingen var i 2006 i «Casino Royale», deretter fulgte «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2012) og «Spectre» (2015).

Innspillingen av den kommende filmen var preget av mye hemmelighold. Da deler av filmen ble spilt inn i Norge i fjor, fikk Dagbladet tak i eksklusive videoopptak fra innspillingen som pågikk ved Langvann i Nittedal, rett utenfor Oslo.

James Bond i Norge - og her er opptak fra innspillingen! Vis mer

I Norge

Flere stusset over byggingen av ei hytte ute på ei myr like ved Langvann på grensa mellom Oslo og Nittedal. Seinere ble det bekreftet at hytta hadde tilknytning til filmproduksjonen.

I juni kunne Dagbladet også melde at innspillingen var i full gang på Atlanterhavsveien.

Dagbladet var første avis med bilder av bilen fra stuntøvingen. Seinere kom det fram at et BMW-treff skapte hodebry for filmproduksjonen på grunn av dekkmerker på asfalten. Linjeprodusent Per Henry Borch sa til Dagbladet at de ikke hadde annet valg enn å filme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer