Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jamie Foxx dro en «Miss Universe» da han skulle dele ut Golden Globe-pris

Tabbet seg ut med vilje.

SPØKEFUGL: Da Jamie Foxx delte ut prisen for beste filmmusikk sammen med skuespillerkollega Lily James leste han opp feil vinner med vilje, som en tydelig nikk til Miss Universe-flausen før jul. Foto: NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Da Jamie Foxx delte ut prisen for beste filmmusikk sammen med skuespillerkollega Lily James leste han opp feil vinner med vilje, som en tydelig nikk til Miss Universe-flausen før jul. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Steve Harvey skrev seg inn i historien for pinlige tv-flauser da han leste opp feil vinner av Miss Universe like før jul.

Miss Colombia rakk å få krona på hodet og tårer i øynene før Harvey innså feilen, og leste opp den korrekte vinneren: Miss Filippinene.

Folka bak filmen «Straight Outta Compton» ble ikke like berørte da Jamie Foxx ropte dem opp som vinnere av Golden Globe for beste filmmusikk natt til mandag.

Kanskje ikke så rart at det aldri kom noen tårer i øyenkroken - filmen var ikke nominert i kategorien i det hele tatt, skriver NY Times.

Foxx var nemlig i det spøkefulle hjørnet, og «beklaget» for lesefeilen gjentatte ganger, til stor latter og applaus fra publikum.

Den egentlige vinneren i kategorien for best filmmusikk var Ennio Morricone, for kinoaktuelle «The Hateful Eight».

Regissør Quentin Tarantino tok imot prisen på vegne av den 87 år gamle komponisten, melder Billboard.

I sin takketale avslørte Tarantino at han så på Morricone som sin favorittkomponist noensinne.

- Dette er virkelig kult, sa regissøren ifølge Billboard.

- Etter min mening er han min favorittkomponist. Og når jeg sier favorittkomponist mener jeg ikke filmmusikkomponist, den ghettoen. Jeg snakker om Mozart, Beethoven, Schubert. Det er dem jeg snakker om.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media