Jamie Foxx

Jamie Foxx i sorg

Bekrefter at søstera er død i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

I SORG: Skuespiller og artist Jamie Foxx har mistet søsteren sin. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP / NTB
I SORG: Skuespiller og artist Jamie Foxx har mistet søsteren sin. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmstjerna og artisten Jamie Foxx (52) bekrefter at hans søster DeOndra Dixon (36) er død.

- Hjertet mitt er knust i en million biter, skriver han på Instagram.

- Alle som kjente min søster... visste at hun var et sterkt lys. Jeg kan ikke fortelle dere hvor mange ganger vi har hatt fester hvor hun har stjålet showet på dansegulvet, fortsetter Foxx.

Danset i musikkvideo

- Jeg vet hun er i himmelen nå, dansende med hennes vinger på. Selv om min smerte er utrolig, smiler jeg når jeg tenker på alle de gode minnene hun forlot meg med.... Min familie... Og hennes venner... Fra å danse i «Blame It»-videoen... Til å danse på Grammy-utdelingen. Og bli ambassadør for Global Down Syndrome-stiftelsen.

Søstera tok del i Foxx' musikkvideo «Blame It» og danset da han framførte låta under Grammy-utdelingen i 2010, ifølge Billboard.

Stiftelsen er en del av et nettverk av organisasjoner som jobber tett sammen for å bedre livene til personer med Downs syndrom gjennom forskning, behandling, utdanning og påvirkning, ifølge stiftelsen nettside.

- DeOndra, du har etterlatt et hull i hjertet mitt. Men jeg vil fylle det med alle minnene du ga meg, skriver Foxx.

- Evig takknemlig

Blant de nesten 69 000 kommentarene er det mange kjendiser som viser Foxx sin støtte.

Skuespillerne Michael B. Jordan, Chris Pratt, Viola Davis, Reese Witherspoon, Halle Barry og Eva Longoria, og artistene Snoopdogg, Neyo, Ashanti, Kelly Rowland, Ludacris er blant navnene som dukker opp i kommentarfeltet.

Også modellen Madeline Stuart (21), som ifølge sin egen nettside har blitt omtalt som verdens mest berømte modell med Downs syndrom, kommer med støttende ord i kommentarfeltet.

- DeOndra var så vakker og deres forhold var fantastisk. Jeg vil være evig takknemlig for tiden jeg fikk tilbringe med henne. Hun var en glede for denne verdenen og nå for den neste, skriver Stuart.

Hylles

Global Down Syndrome-stiftelsen har også skrevet en hyllest til Deondra.

- Hun er uten tvil en sann engel som ser ned på oss, akkurat slik hun var en engel på jorda.

Deondra var den første mottakeren av stiftelsens pris, Quincy Jones Exceptional Advocacy Award, og stiftelsen skriver at prisen var inspirert av henne.

Det var musikkprodusenten selv som introduserte Deondra til stiftelsen, «som ett av de mest artikulerte, ukuelige, magnetiske menneskene han noen sinne hadde møtt».

- Global har mistet vårt talentfulle, intelligente, livlige, vakre, snille, kjærlige, omsorgsfulle, gode hjerte, Deondra Dixon. Vårt Downs syndrom-samfunn har mistet et fyrtårn av håp, en ekte leder og et forbilde som hadde som mål å alltid hjelpe andre. Hun var et sterkt lys i vår verden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer