Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jamie Oliver fikk en sønn

Kjendiskokken og kona har blitt fembarnsforeldre. Men hva lillebroren til Daisy Boo, Petal Blossom, Buddy Bear og Poppy Honey skal hete vil de ikke røpe ennå.

FEMBARNSFAR: Jamie og Jools Oliver har fått sitt femte barn. Den nyfødte gutten kom til verden søndag, og veier ifølge kokkepappaen sin like mye som 16 pakker smør. Foto: Ken McKay / ITV / Scanpix 
FEMBARNSFAR: Jamie og Jools Oliver har fått sitt femte barn. Den nyfødte gutten kom til verden søndag, og veier ifølge kokkepappaen sin like mye som 16 pakker smør. Foto: Ken McKay / ITV / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til mandag norsk tid meldte Jamie Oliver på Instagram at han og kona Jools' femte barn hadde kommet til verden.

«Og så skjedde akkurat dette, folkens! DET ER EN LITEN GUTT! Alle i Oliver-familien er veldig overrasket og mer enn lykkelige.» skriver kjendiskokken i teksten som er publisert sammen med et bilde av den nyfødte gutten.

Videre skriver Oliver at kona Jools Oliver var «helt fantastisk og utrolig rolig» under fødselen, og at parets to eldste døtre var til stede på fødestua da lillebroren deres kom til verden - noe som ifølge kjendiskokken var «veldig, veldig følelsesladd».

Jamie og Jools Oliver er kjent for å være kreative på navnefronten, noe som ifølge Entertainment Tonight har resultert i navnene Poppy Honey Rosie Oliver (14), Daisy Boo Pamela Oliver (13), Petal Blossom Rainbow Oliver (7) og Buddy Bear Maurice Oliver (5).

Hva familiens siste tilskudd skal omtales som er foreløpig ikke kjent, men Oliver har tilsynelatende forståelse for at mange venter i spenning på hva sønnen skal hete.

I Instagram-posten lyder nemlig hans siste ord som følger:

«PS: Ingen babynavn ennå», sammen med flere humoristiske emoji-symboler.

Også mamma Jools har påpekt at den nyfødte gutten foreløpig er uten navn, i hvert fall i den offentlige sfære.

I likhet med barnefaren har den nybakte fembarnsmora delt et bilde på Instagram av familiens siste tilskudd, der hun blant annet skriver i bildeteksten at parets to eldste døtre kuttet navlestrengen.

Jamie Oliver har tidligere fått merke nybakte mødres vrede, etter at han uttalte at flere kvinner burde amme.

Etter at en rekke kvinner, deriblant Adele, raste mot Oliver skrev han flere meldinger på Twitter, der han understreket at forsto at amming ofte ikke er lett og i noen tilfeller ikke engang mulig, men at han bare ville bare støtte kvinner som vil amme:

«Som far - og kommende far - ville jeg aldri ønsket å fornærme kvinner eller mødre ettersom jeg vet hvor utrolige de er, og ville fått bank når jeg kom hjem!»

Dagbladet møtte kjendiskokken i 2013. Den gang benyttet han blant annet taletiden til å lange ut mot lavkarbodietter og mattilbudet i den norske skolen (krever Pluss-innlogging).

BLE UTFORDRET: Da stjernekokk Jamie Oliver gjestet talkshowet «Alan Carr: Chatty Man» ble han og kjendisbonde Jimmy Doherty utfordret til å lage et treretters måltid på tre minutter. Se programmet på BBC Entertainment i kveld klokka 22:45. Vis mer
SÅ STJERNER: På Skavlan ble Maria Mena overrasket med et kyss fra kjendiskokken Jamie Oliver. Video: NRK Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!