Jan Thomas:

Jan Thomas hinter om ny kjæreste:- Jeg er ikke så sikker på at jeg er singel

Samme uke som bruddet mellom Jan Thomas og kjæresten ble kjent, avslører kjendisstylisten at det ikke betyr at han er singel.

HINTER OM NY MANN: Da Dagbladet møtte Jan Thomas på premieren til komishowet «Åpent forhold» torsdag kveld, avslører kjendisstylisten at han ikke nødvendigvis er singel. Foto: Andreas Fadum
HINTER OM NY MANN: Da Dagbladet møtte Jan Thomas på premieren til komishowet «Åpent forhold» torsdag kveld, avslører kjendisstylisten at han ikke nødvendigvis er singel. Foto: Andreas FadumVis mer

(Dagbladet): Tidligere denne uka ble det kjent at forholdet mellom kjendisstylist Jan Thomas (51) og meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (30) er over.

Det betyr imidlertid ikke at kjendisstylisten er singel, skal vi tro Jan Thomas selv.

Da Dagbladet møtte ham på premieren til Henriette Steenstrup og John Brungots nye komishow «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo torsdag kveld, kunne Jan Thomas nemlig avsløre at han dater noen - uten å ville røpe noen detaljer om hvem personen er på nåværende tidspunkt.

- Jeg ikke så sikker på at jeg er singel, sa Jan Thomas til Dagbladet.

Det var nemlig på spørsmål om hvordan singeltilværelsen er, at Jan Thomas kunne avsløre at han ikke nødvendigvis gjenkjente seg selv i denne sivilstatusen.

- Jeg tror ikke jeg skal utdype dette noe på nåværende tidspunkt, men jeg får heller komme tilbake til det på et eller annet tidspunkt, sa Jan Thomas og la til:

- Men ja, jeg er litt på «dateren».

DATER: Jan Thomas avslører til Dagbladet at han for tiden dater, men vil ikke avsløre ikke hvem det er. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DATER: Jan Thomas avslører til Dagbladet at han for tiden dater, men vil ikke avsløre ikke hvem det er. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Dro på kjærlighetsferie

Det var i oktober at Jan Thomas kunne avsløre at han hadde funnet kjærligheten med den meksikanske arkitekten Ricon Redezma.

- Jeg kan bekrefte at jeg ikke lenger er singel, uttalte Jan Thomas til Se og Hør.

Sin utvalgte traff han i Mexico sist sommer. 50-åringen tilbrakte hele to måneder i landet, og det begynte etter hvert å oppstå varme følelser med 20 år yngre Ramiro Ricon Ledezma.

Jula tilbrakte Jan Thomas også som vanlig på ferie i Mexico. Men det som dette året skulle være en kjærlighetsferie, ble ikke helt som forventet for 51-åringen. Det fortalte han også til Se og Hør.

- Da jeg kom dit ned kjente jeg at følelsene ikke var der på samme måte lenger. Det var ikke nok til å fortsette avstandsforholdet. Ramiro ble lei seg, men sånn er livet, fortalte Jan Thomas til bladet.

Til tross for at paret forsøkte å tilbringe mye tid sammen, er forholdet mellom de to nå over.

EN HJELPENDE HÅND: Kjendisstylist Jan Thomas vil hjelpe deltaker Marcus med selvtilliten. Her møtes duoen på Jan Thomas Studio i Oslo. Video: TV3 Vis mer Vis mer

At Jan Thomas nå kan ha funnet lykken på ny, taler positivt for kjendisstylisten som i fjor uttalte til Dagbladet at han ikke har lagt fra seg drømmen om barn.

Jan Thomas og hans tidligere ektemann Christopher Mørch Husby snakket nemlig fritt om at de ønsket seg barn mens de var gift, og bruddet med Mørch Husby endret ikke på dette ønsket for Jan Thomas.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener. Vi jobber masse mot å få merket vårt stort i Norden, og etter hvert også globalt, sa han den gang.