Jane Fonda:

Jane Fonda (80) mener at sexlivet blir bedre med åra: - Vi vet hva vi trenger

Filmstjerna er ikke redd for å si hva hun tenker.

UNG TIL SINNS: 80 år gamle Jane Fonda forklarer hvorfor hun mener at sexlivet bedrer seg jo eldre man blir. Hun er for tiden aktuell i en film der hun spiller karakteren Vivian, en kvinne som foretrekker et forhold uten forpliktelser. Foto: NTB scanpix
UNG TIL SINNS: 80 år gamle Jane Fonda forklarer hvorfor hun mener at sexlivet bedrer seg jo eldre man blir. Hun er for tiden aktuell i en film der hun spiller karakteren Vivian, en kvinne som foretrekker et forhold uten forpliktelser. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Jane Fonda (80) har spilt i over 50 filmer i løpet av sin årelange karriere, der to av dem har gitt henne Oscar-statuetter. I tillegg er den 80 år gamle filmstjerna kjent for å si akkurat hva hun mener.

For tida er Fonda kinoaktuell med filmen «Book Club», der hun spiller rollen som Vivian, en kvinne som trives best i forhold uten forpliktelser.

I forbindelse med premieren har hun gjort et intervju med nettstedet News.com.au, der hun blant annet forteller om sitt eget sexliv.

I intervjuet påpeker 80-åringen at hennes intime opplevelser har bedret seg med åra, og hun har også en begrunnelse for dette:

- For kvinner blir det bedre fordi vi kjenner kroppene våre bedre. Vi vet hva vi trenger og hva vi liker, og er mindre redde for å be om det, sier hun, og legger til:

- Det er også bra at menn har en tendens til å bremse litt ned etter hvert som de blir eldre.

Fonda forklarer nemlig at det er en rekke faktorer som endrer seg jo eldre man blir.

- Man vil at belysningen skal endres. Lys er viktig. Vi pleier å tenne stearinlys og jeg har som regel med meg et rødt skjerf som jeg kan legge over lampa. Mørket er bra, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer