Jarl Goli slått personlig konkurs

- Jeg var i realiteten en uteligger.

KONKURS: Jarl Goli er slått personlig konkurs. Ifølge kjennelsen fra Aust-Agder tingrett skylder Goli over 330 000 kroner i restskatt og gebyrer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KONKURS: Jarl Goli er slått personlig konkurs. Ifølge kjennelsen fra Aust-Agder tingrett skylder Goli over 330 000 kroner i restskatt og gebyrer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Jarl Goli (62) møtte tirsdag formiddag opp i Aust-Agder tingrett, hvor han ble slått personlig konkurs.

Det var Agderposten som først omtalte saken.

Ifølge kjennelsen fra tingretten skylder Goli restskatt for 2016 og 2017 samt gebyrer. Totalt dreier det seg om 333 631 kroner.

Agderposten skriver at 62-åringen hevder kravet bygger på en vilkårlig skjønnsligning etter en tøff skilsmisseprosess. Goli forklarer blant annet at han i realiteten var hjemløs og ikke i stand til å ivareta sine forpliktelser.

- Jeg var i realiteten en uteligger. Takket være venner som hadde omsorg for meg, kom jeg meg etter hvert tilbake til livet igjen, sier han til Agderposten.

- Forfølger kravet

Goli opplyste i retten at han produserer kunst som han skal stille ut og selge i løpet av 2019. TV-profilen ønsket dermed å få utsatt skattekravet til etter den store utstillingen - noe han ikke fikk.

- Nå har jeg ikke tid til å gjøre noe med dette - utstillingen jeg skal ha i Spania til høsten må gå foran alt annet. Men dette skattekravet vil jeg på sikt forfølge rettslig, sier Jarl Goli til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer