Jay Pickett:

Jay Pickett død

Skuespilleren døde under innspilling.

DØD: Den amerikanske skuespilleren Jay Pickett (60) døde fredag under filminnspilling. Foto: Everett Collection / Abc / NTB
DØD: Den amerikanske skuespilleren Jay Pickett (60) døde fredag under filminnspilling. Foto: Everett Collection / Abc / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske produsenten og skuespilleren Jay Pickett (60) døde fredag under innspilling av den nye filmen «Treasure Valley», hvor han var tildelt hovedrollen.

Det bekrefter filmregissør Travis Mills på Facebook søndag, videreformidlet av NBC News.

- Endelig dødsårsak er foreløpig ikke klart, men det ser ut til å ha vært et hjerteinfarkt. Alle til stede prøvde så godt de kunne å holde ham i live, skriver han i innlegget.

Døde på sett

Regissøren skriver videre at de sørger med Picketts familie.

- Hjertene våre er knust, legger han til.

Den offisielle Facebook-siden til den kommende filmen, bekrefter at Pickett døde på sett.

- Jay døde sittende på en hest i forbindelse med innspillingen av filmen «Treasure Valley» i Idaho i USA. Veien til en ekte cowboy, skriver medprodusent for filmen, Jim Heffel.

Lang karriere

60-åringen har hatt en lang karriere innen TV-bransjen. Han begynte sin skuespillerkarriere på slutten av 80-tallet, med opptredener i TV-serier som «Rags to Riches» og «China Beach».

Det store gjennombruddet skjedde i 1991, da han landet rollen som Dr. Chip Lakin i såpeoperaen «Days of Our Lives.»

Seinere har han spilt i filmer som «Abandoned», «A Matter of Faith» og «A Soldier's Revenge».

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer