Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jay Z overfalt av kvinne i en heis

Nettsted hevder det var Beyoncés lillesøster.

BLE OVERFALT: En video av rapperen Jay Z og det som hevdes å være Beyoncés søster, Solange Knowles går nå som en farsott på internett. Der kan man se Jay Z bli overfalt i en heis. Foto: Stella Pictures
BLE OVERFALT: En video av rapperen Jay Z og det som hevdes å være Beyoncés søster, Solange Knowles går nå som en farsott på internett. Der kan man se Jay Z bli overfalt i en heis. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): En video av rapperen Jay Z og det som hevdes å være Beyoncés søster, Solange Knowles går nå som en farsott på internett, og i sosiale medier.

TMZ er bare én av mange nyhetssider som har lagt ut videoen av overfallet. Klippet viser det som angivelig skal være Jay Z, Solange, og en sikkerhetsvakt.

Da Solange begynner å sparke rapperen gjentatte ganger, prøver sikkerhetsvakten å holde henne tilbake. Jay Z prøver å ta tak i beina til sin kones søster, men hun rekker likevel å få inn flere spark.

Grunnen til overfallet er fortsatt ikke kjent.

Fikk kritikk Det er bare to år siden lille Blue Ivy (2) kom til verden, og Jay-Z (44) of Beyoncé Knowles (32) ble stolte foreldre for første gang.

Da Beyoncé entret Grammy-scenen i et svært avslørende antrekk for å framføre «Drunk in Love» med ektemannen Jay-Z, fikk paret mye kritikk for å ha vært for dristig.

Nylig ble popsangerinnen også frontet på forsida av Times magazine, i utgaven hvor de kårer verdens mest innflytelsesrike personer.

Den politiske kommentatoren og tv-verten, Bill O'Reilly gikk da ut og kritiserer 32-åringens musikkvideoer, hvor han ser på dem som totalt moralløs underholdning, ifølge New York Daily News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling