Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Newa og Julie fra «Paradise Hotel»:

- Jeg angrer på måten jeg gjorde det på

Newa Reza legger seg flat etter «Paradise Hotel»-drama.

ANGRER: Paradise Hotel-deltaker Newa Reza angrer på måten hun gikk til personangrep på «Paradise»-Julie Grindbakken på. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
ANGRER: Paradise Hotel-deltaker Newa Reza angrer på måten hun gikk til personangrep på «Paradise»-Julie Grindbakken på. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Det gikk noen kuler varmt for Newa Reza (21) under mandagens «Paradise Hotel»-episode.

Etter at Oskar Johansson ofret Reza dagen før, som førte til at hun røyk ut rett før finalen, klandret hun sin paradise-venninne Julie Grindbakken (21) for valget Johansson tok.

Ifølge Reza hadde nemlig Grindbakken sendt Johansson et blikk som gjorde at han valgte som han gjorde.

Dette falt ikke i god jord hos 21-åringen fra Hadeland.

Angrer

Da Reza kom inn på hotellet mandag, sammen de andre tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne, hadde hun fremdeles ting usagt og gikk til personangrep på både Johansson og Grindbakken.

Sistnevnte gikk det kanskje hardest utover, da Reza uttale at hun skulle «sørge for at hele Norge skulle hate henne».

GÅR TIL ANGREP: Newa Reza gikk til personangrep på Julie Grindbakken under mandagens episode av «Paradise Hotel». Foto: TV 3
GÅR TIL ANGREP: Newa Reza gikk til personangrep på Julie Grindbakken under mandagens episode av «Paradise Hotel». Foto: TV 3 Vis mer

Da Dagbladet snakker med Reza tirsdag forteller hun at hun skulle ønske at hun gjorde ting annerledes.

- Jeg angrer på måten jeg gjorde det på. Jeg burde nok ikke gått rett på sak med en gang. Det var helt idiotisk av meg, sier Reza.

Snakker før hun tenker

Ifølge Reza tenker hun ofte ikke gjennom ting før hun sier dem, noe som kan komme uheldig ut, slik som det gjorde i denne situasjonen.

DRAMA: Det ble dårlig stemning på «Paradise Hotel», da Julie Grindbakken lå med Newa Rezas partner, Oskar Johansson. Julie og Oskar gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller hva som egentlig skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/wC9dLFEICRI Vis mer

- Jeg er fullt klar over at jeg sa dumme og kanskje slemme ting, men jeg sa ikke noe feil. Jeg konfronterte henne med det jeg synes hun hadde gjort galt, sier Reza og legger til:

- Det eneste dumme jeg sa var det med at jeg skulle sørge for at hele Norge hatet henne, men jeg mente det ikke sånn. Jeg mente ikke at jeg skulle sørge for det, men at seerne ville gjøre det etter at de så hva hun gjorde på TV.

ANGRER: Newa Reza angrer på måten hun konfronterte Julie Grindbakken på, men mener at hun hadde all rett til å reagere som hun gjorde. Foto: TV 3
ANGRER: Newa Reza angrer på måten hun konfronterte Julie Grindbakken på, men mener at hun hadde all rett til å reagere som hun gjorde. Foto: TV 3 Vis mer

Ifølge Reza følte hun seg dolket i ryggen av venninnen sin. Hun bar på mye følelser, og hadde mye usagt da hun røyk ut. Derfor kom reaksjonen da hun så Grindbakken igjen dagen etter.

Ikke venner

Nå som alle deltakerne er kommet hjem til Norge igjen, er fortsatt ikke intrigene mellom Reza og Grindbakken løst.

- Vi er ikke venner, men vi er ikke uvenner heller. Vi har våre saker og ting som har skjedd gjennom hele oppholdet, sier Reza.

Ifølge 21-åringen har Grindbakken forsøkt å skvære opp etter at de har kommet hjem, men Reza mener hun ikke har behov for å være venner med Grindbakken.

STOR FORSKJELL: I forkant av innspillingen av «Paradise Hotel», ble de ti første deltakerne spurt om hva de ville valgt av penger og kjærligheten på «Paradise Hotel», og det var veldig stor forskjell mellom svarene til guttene og jentene. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/NoH4_-9EdIg Vis mer

- Ting som skjer definerer deg som person, og jeg og Julie har ikke så mye til felles. Hun var veldig opptatt av å vinne, jeg var opptatt av å være et medmenneske og ikke gjøre onde ting. Folk gjør feil, ingen er perfekte, og jeg har lov til å reagere som jeg gjorde.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Julie Grindbakken uten å lykkes.

- Ikke min skyld

Da Dagbladet pratet med Julie Grindbakken og Oskar Johansson rett etter den omdiskuterte utsjekken forrige uke, om at begge ble beskrevet som forræderske av den utsendte deltakeren, kjente de seg ikke igjen i kritikken som ble presentert.

- Det er helt feil å kalle det et hemmelig tegn. Newa hadde sagt ei uke i strekk at hun ikke ville stå med Oskar, og hun hadde jo lyst til å få ham ut. Jeg skjønner godt at hun ble lei seg og sur, men hun sa selv til andre at hun vurderte å gå over streken, sa Grindbakken til Dagbladet.

Også Johansson og Grindbakken kunne fortelle at de har ingen kontakt med Reza i dag. Grindbakken fortalte at hun ikke har noe i mot Reza, men synes det er feil å bli omtalt som en som dolker noen i ryggen.

Saken fortsetter under:

QUIZ: I denne utgaven av «Pærra-preik», bekrefter Julie Grindbakken og Oskar Johansson at de to er blitt mer enn bare venner. Se og Hør benyttet anledningen til sjekke hvor godt «Paradise»-paret egentlig kjenner hverandre. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her. https://youtu.be/wC9dLFEICRI Vis mer

- Jeg ofret aldri Newa, og jeg ga aldri noe tegn til noen. Jeg hadde vært ute av hotellet hele dagen, og kunne på ingen måte ha påvirket at hun skulle ut. De fikk beskjed om ofringsseremonien mens jeg var borte, forklarte hun.

21-åringen forklarte at det hele er et spill, og at man må kunne akseptere det som deltaker.

- Det er kjipt å ryke, jeg var jo selv ute en periode i uke sju. Men sånn er spillet. Man må slutte å sutre for sånt, det er sånn hotellet har fungert siden første sesong, sa hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media