«Girls of Oslo»- aktuelle Nora Haukland:

- Jeg angrer

Det ble tårevått for influenseren da bruddet mellom Marius Borg Høiby og Nora Haukland ble vist på TV.

FØLTE SEG IKKE BRA NOK: Nå letter influenseren ytterligere på sløret om forholdet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FØLTE SEG IKKE BRA NOK: Nå letter influenseren ytterligere på sløret om forholdet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober ble det kjent at influenser Nora Haukland (26) og Marius Borg Høiby (26) hadde gått hver til sitt.

Haukland har tidligere fortalt åpenhjertig om bruddet, og ikke lagt skjul på at det medførte tung kjærlighetssorg.

Nå åpner den «Girls of Oslo»-aktuelle profilen seg ytterligere om hvordan det var å dele den tøffe tida med TV-seerne.

- Angrer

- Jeg angrer på at jeg var så skjør under «Girls of Oslo». Jeg har aldri hatt mer lyst til å slå meg selv i trynet, sier Haukland i en episode av «Harm og Hegseth» på VGTV torsdag.

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

26-åringen forklarer videre at hun på innspillingstidspunktet var både såret og traumatisert, og at det derfor ikke var en ideell periode å filme i for hennes del - noe publikum får vitne på nært hold under fredagens episode av «Girls of Oslo».

Der tar Sophie Elise (29), Isabel Raad (29) og Anikken Jørgensen (27) med den nysingle venninna på hotell. Det tar imidlertid ikke lang tid før hun knekker fullstendig sammen.

- Jeg har det egentlig helt jævlig akkurat nå. Jeg vil at han skal være lykkelig, og i det siste har ikke jeg følt at jeg gjør han lykkelig lenger. Jeg vil ikke føle at jeg må endre på alt med meg selv, for det gjør bare at jeg ser meg i speilet og tenker på alt som er dritt med meg, sier en gråtkvalt Haukland i episoden.

Etter bruddet med Marius borg Høiby, kan Nora Haukland nå avsløre at hun har fått en ny flørt. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Lei av å prøve så hardt

Hun avslører at Borg Høiby var mannen hun trodde hun skulle gifte seg med.

- Jeg har aldri hatt den type kjærlighetssorgen som jeg har nå. Det føles som jeg skal bli kvalt, og at hjertet mitt skal stoppe.

Med Isabel Raad støttende ved siden av henne, beskriver 26-åringen at hun er lei av å gjøre alt selv, og av å prøve så hardt. Alt hun skulle ønske var at noen bare var der for henne, forteller hun.

Ny flørt

Spoler vi fram til dagens dato ser derimot situasjonen nokså annerledes ut for influenseren. Nylig avslørte hun nemlig en ny flørt, og at de to skal på ferie sammen.

Når Dagbladet snakker med Haukland fredag, forteller hun at de befinner seg i Spania nå. Hun holder foreløpig kortene tett til brystet hva gjelder hans identitet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer