Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Jeg bare gjør ting jeg ikke kan, og vips er jeg her

Slik ble Harald venn av Märtha.

|||
(Dagbladet.no): At Ari Behn og Märtha Louise har en omgangskrets preget av medie- og kulturkjendiser hadde ankomsten til dagens dårsseremoni i Slottskapellet preg av.

Kjendiskokk Trond Moi (39) med kone, kulturminister Trond Giske (42) med kone, artist Morten Harket (49) og tv-fjeset Elin Tvedt (34) var alle på plass i slottskapellet.

Begge de sistnevnte hadde med samboere og små barn. Elin Tvedt fikk en datter med samboeren Torgei Steinstø i fjor - hun var med i barnevogna da foreldrene ankom Slottet. Harket fikk en datter med samboeren Inez Andersson (44), som jobber med Ari Behn, i september. I dag ble datteren båret i et barnesete av pappa.

Også TV 2-programleder Harald Rønneberg, til helga aktuell som vert for Spellemannprisen, kom til Slottet.

- Hvordan jeg kjenner Märtha? Det begynte med at jeg brakk armen da jeg red sammen med henne i et innslag til «Senkveld», fortalte Rønneberg til pressekorpset.

Det var høsten 2004 at prinsessen stilte opp for TV 2-programmet, da Rønneberg ville lære seg sprangridning for å være med på Oslo Horse Show.

Under trening falt programlederen av hesten og brakk håndleddet.

- Jeg bare gjør ting jeg ikke kan, og vips er jeg her på Slottet, lo Rønneberg på vei inn til dåpen i dag.

Etter at Ari Behn og Märtha Louises tredje datter Emma Tallulah var døpt, holdt Kongen en mottakelse for alle kjendisgjestene på Slottet.