Stian Blipp:

- Jeg ble deprimert

Åpner seg om tung tid.

ÅPENHJERTIG: I denne ukas «Lindmo» åpner Stian Blipp seg om egne utfordringer knyttet til mental helse. Foto: Prime Video
ÅPENHJERTIG: I denne ukas «Lindmo» åpner Stian Blipp seg om egne utfordringer knyttet til mental helse. Foto: Prime Video Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I denne ukas «Lindmo» som sendes på NRK, er det blant andre komiker og programleder Stian Blipp (32) som er gjest.

Med seg hadde han spillentusiastene Ida Horpestad og Andreas Hedemann. De alle var til stede i forbindelse med en livestream de hadde hatt for å samle inn penger til Mental Helse Ungdom.

I episoden legger ikke Blipp skjul på at mental helse er et tema som er viktig for ham, og forteller at han ikke har hatt «den beste barndommen». I alle år har han elsket å spille dataspill, noe som også ble en måte for han å flykte fra virkeligheten.

- Et massivt panikkanfall

Det var først i sommer da Blipp var på ferie, at han forsto at det var noe som ikke stemte.

- Jeg merket at her er det mye følelser og tanker i hodet som ikke burde være der. Jeg ble deprimert. Skikkelig. Jeg visste ikke hvor det kom fra. Når jeg kom hjem fra ferie gikk jeg og trente, kom ut fra trening og gikk rett tilbake med et massivt panikkanfall, forteller han.

32-åringen innrømmer at han ikke skjønte hva som skjedde, men at det føltes som om han fikk et hjerteinfarkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.