Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Herman Tømmeraas og Amalie Snøløs:

- Jeg ble forelsket i Amalie på nytt

Kjæresten til Amalie Snøløs ble målløs da han så henne på parketten.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag kveld ble startskuddet for årets «Skal vi danse»-sesong på TV 2 avfyrt med brask og bram på parketten i Nydalen i Oslo.

Gjennom 14 sesonger har kjendiser imponert stort på dansegulvet, og intet mindre gjorde årets deltakere da de viste frem sine danseferdigheter for første gang i programmet.

Blant en av dem som sjarmerte ekstra stort i kveld var Amalie Snøløs (22). Sammen med sin dansepartner Jørgen Nilsen (27), som før øvrig stakk av med seieren i fjor sammen med Helene Olafsen (28), imponerte 22-åringen dommerne stort med sin tango.

En av dem som kanskje ble aller mest imponert var kjæresten, Herman Tømmeraas (21), som satt stolt og fulgte med blant publikum.

- Jeg er så stolt, jeg. Jeg bøyer meg i støvet. Hun har jobbet så sykt hardt hele perioden og viet så mye tid til det, men samtidig har hun klart å balansere det i tillegg til å prioritere meg. Og midt oppi dette klarer hun samtidig å levere en så sinnssykt bra dans. Jeg er kjempeimponert, sier en tydelig rørt Tømmeraas til Dagbladet, og legger til:

IMPONERTE: Amalie Snøløs hanket inn hele 23 poeng sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen. Foto: Thomas Reiseter / TV 2
IMPONERTE: Amalie Snøløs hanket inn hele 23 poeng sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen. Foto: Thomas Reiseter / TV 2 Vis mer

- Jeg har aldri sett henne så «glammet opp», jeg ble forelsket i henne på nytt da jeg så henne.

Se videointervju øverst i saken.

Tømmeraas' hyllest klarer imidlertid Snøløs selv ikke helt å tro på.

- Det tror jeg nesten ikke på, det var bare tull. Hvis han sier det var så bra, er det kun for å prøve å trøste meg, og det liker jeg ikke, sier Snøløs, som ikke er like fornøyd med kveldens innsats.

Møttes via venner

Det var i midten av april at sørlandsjenta, som for alvor ble kjent etter sin Farmen-deltakelse i 2017, avslørte at hun hadde funnet tonen med «Skam»-stjerna Herman Tømmeraas.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut av vi ville jobbe sammen, har Snøløs avslørt i et tidligere intervju med Dagbladet.

I starten hadde duoen bare et vennskapelig forhold, men det gikk ikke lang tid før turtelduene skjønte at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun den gang.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

SKAL VI DANSE: Deltakerne til Skal vi danse har blitt lansert, kunstneren Aune Sand er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksess-serien «Skal vi danse». Han avslørte både det ene og da TV2 lanserte deltakerne. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Spiller Playstation sammen

At det kanskje blir litt mindre tid til hverandre nå som Snøløs' dansehverdag er i gang,er ingen hemmelighet.

Likevel klarer paret å sette av kvalitetstid til hverandre.

- Vi lager en timeplan. Når hun danser, skal jeg prøve å få gjøre alt annet jeg skal i løpet av dagen, og så fort vi er ferdig er det bare å møtes hjemme, spise middag, dra på kino eller spille, sier Tømmeraas.

Den forelskede duoen er nemlig veldig glad i spille Playstation. I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Snøløs fortelle at de ofte spiller for å pleie kjærligheten.

- Vi pleier å sitte hjemme og spille Playstation. Så tenner vi litt lys og spiser god mat. Vi er veldig mye hjemme hos familiene våre, egentlig. Tiden bare flyr, og plutselig er det en måned siden jeg så mamma sist. Så vi prøver å dra hjem så ofte som mulig for å treffe familie, sa hun.

Forrykende show

Det var ikke bare Amalie Snøløs som imponerte på «Skal vi danse»-parketten lørdag. Også kjæresteparet Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde leverte forrykende danseshow med hver sine partnere.

Saken fortsetter under bildene.

VALS: Martine Lunde åpnet sesongen på Skal vi danse 2018 med en vals med dansepartneren Fredric Brunberg. Foto: Thomas Reiseter / TV 2
VALS: Martine Lunde åpnet sesongen på Skal vi danse 2018 med en vals med dansepartneren Fredric Brunberg. Foto: Thomas Reiseter / TV 2 Vis mer
CHA-CHA: Aleksander Sæterstøl imponerte med en cha-cha med dansepartneren Lillian Aasebø. Foto: Thomas Reiseter / TV 2
CHA-CHA: Aleksander Sæterstøl imponerte med en cha-cha med dansepartneren Lillian Aasebø. Foto: Thomas Reiseter / TV 2 Vis mer

Selv om de to er kjærester betyr ikke det at de støtter hverandre under konkurranser, hevder Sæterstøl.

- Jeg skal i hvert fall ikke stemme på henne, sier han til Dagbladet.

KONKURRENTER: Aleksander Sæterstøl kommer ikke til å støtte kjæresten Martine Lunde under "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Romanserykter

Snøløs og Tømmeraas har skapt overskrifter på hver sin kant.

I høst i fjor skapte Snøløs, som studerer i Oslo, overskrifter etter en påstått romanse med meddeltaker Mats Beylegaard Brennemo (28), som førstnevnte avviste blankt.

Kjærlighetsryktene har tidligere også florert rundt Astrid S og «SKAM»-stjerne Herman Tømmeraas.

ELEGANT: Aune Sand sammen med dansepartneren Ewa Trela. Foto: NTB scanpix
ELEGANT: Aune Sand sammen med dansepartneren Ewa Trela. Foto: NTB scanpix Vis mer
SPREK: Marianne Krogness er konkurransens eldste deltaker, men det var ikke lett å se under premieren. Foto: NTB scanpix
SPREK: Marianne Krogness er konkurransens eldste deltaker, men det var ikke lett å se under premieren. Foto: NTB scanpix Vis mer
FØRST UTE: «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel var førstemann ut på parketten under kveldens premiere. Foto: NTB scanpix
FØRST UTE: «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel var førstemann ut på parketten under kveldens premiere. Foto: NTB scanpix Vis mer

I musikkvideoen til «Such A Boy» spiller blant annet Astrid og Herman kjærester.

Det har oppstått romanserykter, både før og etter musikkvideoen, mellom de unge talentene. Duoen har tidligere avvist et kjæresteforhold til VG.

- Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa Astrid S til avisa den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!