Herman Tømmeraas og Amalie Snøløs:

- Jeg ble forelsket i Amalie på nytt

Kjæresten til Amalie Snøløs ble målløs da han så henne på parketten.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld ble startskuddet for årets «Skal vi danse»-sesong på TV 2 avfyrt med brask og bram på parketten i Nydalen i Oslo.

Gjennom 14 sesonger har kjendiser imponert stort på dansegulvet, og intet mindre gjorde årets deltakere da de viste frem sine danseferdigheter for første gang i programmet.

Blant en av dem som sjarmerte ekstra stort i kveld var Amalie Snøløs (22). Sammen med sin dansepartner Jørgen Nilsen (27), som før øvrig stakk av med seieren i fjor sammen med Helene Olafsen (28), imponerte 22-åringen dommerne stort med sin tango.

En av dem som kanskje ble aller mest imponert var kjæresten, Herman Tømmeraas (21), som satt stolt og fulgte med blant publikum.

- Jeg er så stolt, jeg. Jeg bøyer meg i støvet. Hun har jobbet så sykt hardt hele perioden og viet så mye tid til det, men samtidig har hun klart å balansere det i tillegg til å prioritere meg. Og midt oppi dette klarer hun samtidig å levere en så sinnssykt bra dans. Jeg er kjempeimponert, sier en tydelig rørt Tømmeraas til Dagbladet, og legger til:

- Jeg har aldri sett henne så «glammet opp», jeg ble forelsket i henne på nytt da jeg så henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer