NY MANN: Sandra Lyng Haugen har funnet lykken med Torben Frantzen. Foto: Lars Myhren Holand
NY MANN: Sandra Lyng Haugen har funnet lykken med Torben Frantzen. Foto: Lars Myhren HolandVis mer

- Jeg ble forelsket i bestekompisen min

Sandra Lyng Haugen er blitt kjæreste med 16 år eldre norsk mangemillionær.

(Dagbladet): I juni i år ble det slutt mellom tidligere «Idol»-artist Sandra Lyng Haugen (23) og hennes daværende kjæreste, helseguruen David Sandoval (48).

Forholdet vakte stor oppsikt på grunn av den store aldersforskjellen.

Nå har Lyng Haugen funnet lykken igjen, denne gangen med den 16 år eldre Torben Frantzen (39), skriver Se og Hør.

- Ja, vi er kjærester. Jeg ble forelsket i bestekompisen min. Vi hadde kjent hverandre i halvannet år, og så plutselig ble vi forelsket, sier hun til bladet.

- Sammen i halvt år Lyng Haugen sier hun og mangemillionæren Frantzen har vært sammen et halvt års tid.

Frantzen er blant annet kjent som den viktigste samarbeidspartneren til nå avdøde Svein Erik Bakke, også kjent som «Vaske-Bakke». De jobbet over lengre tid sammen om byggeprosjekter i Natal i Brasil da turistnæringen vokste som sterkest der.

Frantzen hadde allerede i mars 2005 pendlet mellom Tromsø og Natal i fem år.

Der hadde han bygget hotellet Maritima, i Ponta Negra. Han har også bygget feriesameiet Ocean View i Pipa, sør for Natal. Seinere gikk han i gang med blant annet å bygge 34 boliger på nabotomta i Pipa, med et svømmebasseng på 450 kvadratmeter.

NY FLAMME: Torben Frantzen er Sandra Lyng Haugens nye kjæreste. Foto: Marco Polo. Vis mer

Sandra Lyng Haugen har i det siste tilbragt mye tid i Brasil.

«Har fått meg eget studio her i Brasil :)» twitret hun 5. november.

Koplet til Ferguson Torben Frantzen er broren til Geir Frantzen, for mange kjent som forretningsmannen som er blitt koplet til tidligere hertuginne Sarah Ferguson. I 2008 hevdet britiske medier blant annet at Geir Frantzen, som eier den britiske delen av frossenmatkjeden Findus, hadde kjøpt en luksusbil i gave til henne.

Også Torben Frantzen har gjentatte ganger blitt koplet til Ferguson. Dagbladet omtalte skriveriene i britisk media blant annet i 2008.

Ferguson hadde da feiret deler av jula sammen med brødrene og skal ha besøkt Torben i Brasil tre ganger. Geir Frantzen skal ha blitt invitert hjem til hertuginnen.

En talsmann for brødrene understreket da at det bare er et nært vennskap mellom Sarah Ferguson og de to brødrene.

Kritikk for byggeprosjekt Begge Frantzen-brødrene er svært dyktige til å bygge nettverk. Både nevnte Ferguson, og fotballspilleren David Beckham har støttet prosjektene deres.

Forretningsmannen Torben Frantzen ledet i 2008 utbyggingen av et prosjekt som ble kalt «De rikes lekeplass» i Rio Grande. Ifølge Mail on Sunday var fotballbaner, go-kart bane og parkanlegg en del av utbyggingsplanene.

David Beckham reiste til Brasil og frontet prosjektet sammen med Frantzen, mens Ferguson fungerte som en rådgiver for prosjektet.

KOPLET TIL FRANTZEN: Sarah Ferguson, også kalt Fergie, er flere ganger blitt koplet til begge Frantzen-brødrene i britiske medier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Det måtte hun tåle sterk kritikk for. I området er det et verneverdig landskap, og det er også flere truede dyrearter.

- Den britiske kongefamilien har hatt et langt og godt samarbeid med miljøbevegelsen. Derfor er jeg overrasket over at hertuginnen har involvert seg i dette prosjektet, sa den britiske konsulen David Hassett i 2008.

Simon Rees, direktør for selskapet Frantzen Partner, sa den gang at utbyggingsprosjektet tar hensyn til miljøutfordringene i området og at prosjektet kan gi 1500 arbeidsplasser til regionen.

FRANTZEN-VENN: Her fronter fotballspiller David Beckham Torben Frantzens utbygging av luksusboliger, resort Cabo Sao Roque, i Rio Grande do Norte nordøst i Brasil i 2008. Foto: AFP/Sanpix Vis mer