Demi Lovato:

- Jeg ble kontrollert

Stjernen åpner opp om spiseforstyrrelsene.

LETTER PÅ SLØRET: Demi Lovato snakker ut om blant annet spiseforstyrrelser og rusproblemer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Demi Lovato snakker ut om blant annet spiseforstyrrelser og rusproblemer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske sangstjerna Demi Lovato (27) er kjent for å snakke åpent om sine problemer, og hun har ikke lagt skjul på at hun i mange år har slitt med både rusproblemer og spiseforstyrrelser.

I mars 2018 feiret hun seks år som rusfri - og sjokkerte en hel verden da hun noen måneder seinere ble hastet til sykehus etter å ha fått et tilbakefall. Da hadde 27-åringen tatt en overdose, og tilbrakte flere uker på sykehus, for deretter å bli lagt rett inn på avrusning.

Nylig gjestet Lovato «The Ellen DeGeneres Show», der hun snakket om utfordringene. I intervjuet forteller hun blant annet at hun følte seg kontrollert av teamet sitt da hun skulle bli frisk fra spiseforstyrrelsene.

Teamet rundt henne skal ha blitt bedt om å gjemme unna sukkerholdige matvarer hvor enn hun befant seg - enten det var backstage eller i omkledningsrommet.

- Jeg levde et liv de siste seks åra som jeg ikke følte var mitt eget. Jeg sleit virkelig hardt med en spiseforstyrrelse, ja, og det var mitt hovedproblem, og så utviklet det seg til andre ting, men livet mitt - jeg hater å si det - men livet mitt var kontrollert av så mange andre mennesker rundt meg, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer