Melanie Griffith:

- Jeg ble kvitt epilepsien da jeg skilte meg

Filmstjerna Melanie Griffith er overbevist om at skilsmissen gjorde henne friskere.

EPILEPSI: Melanie Griffith mener hun ble kvitt epilepsiplagene etter at hun skilte seg fra Antonio Banderas. Her er de to avbildet sammen i 2006, da de hadde vært gift i ti år. Foto: Splash News/ NTB scanpix
EPILEPSI: Melanie Griffith mener hun ble kvitt epilepsiplagene etter at hun skilte seg fra Antonio Banderas. Her er de to avbildet sammen i 2006, da de hadde vært gift i ti år. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Under en paneldiskusjon på «Women’s Brain Health Initiative» forrige uke avslørte den amerikanske Hollywood-stjerna Melanie Griffith (60) at hun i flere år har slitt med epilepsi.

De siste åra har anfallene imidlertid blitt betraktelig redusert da legene, etter flere år med utredning, endelig fant ut av hva de hyppige anfallene hennes skyldtes.

Men til tross for riktige medisiner, er hun overbevist om at plagene ble borte av helt andre grunner.

- Jeg har gått på medisiner i fire år nå, og jeg har ikke hatt et eneste anfall siden. Men jeg har også skilt meg, noe jeg tror er den største grunnen, fortalte hun i paneldiskusjonen, noe som fikk blant andre skuespiller Sharon Stone, Rufus Wainwright og Jamie Tisch til å bryte ut i latter, ifølge Fox News.

- De tok alle mulige tester av hjernen min, men de kunne ikke finne noe galt. Mange av anfallene skyldtes også stress, la Griffith til, og sa at hun er overbevist om at hun er mindre stressa nå som hun er singel.

Ble skilt etter 18 år

Det var i 2014 at TMZ kunne avsløre at stjerneparet Melanie Griffith og Antonio Banderas (57) skulle skilles, etter 18 år som mann og kone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer